Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 nileppezdel said: Kimse o videolar belgeseller kanıt demedi ki. Hard evidence yok diyoruz zaten Bunlar hep "senin" münferit görüşlerin abi, git biraz şu süper ikilinin mesajlarını oku yav rica ediyorum. "Hard evidence var adama saplanmış, birinde artifact var ama çok gizli tutuyor tesadüfe bak, hyperjump/timetravel ettikleri su götürmez gerçekler, bu videoların hepsi kanıt nesine inanmıyorsunuz salak mısınız averaj adamlar" gibi bütün bu şeyler daha önce ego manyakları tarafından söylendi, bu komplo teorilerine inanmadılar diye insanlar aşağılanıp hakaretler edildi. Sen ayarını biliyorsun, daha rasyonelsin falan onun farkındayım da, kimse mimse diye bütün iddia edenleri kendi fikirlerine göre savunup nefesini tüketiyorsun, açık seçik mesajlar var bunların söylendiği yahu.
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 @pent Dinle ve insanların inanışlarıyla dalga geçmek kimsenin haddine değil. Ben bir deistken rahatsız oluyorsam müslüman olanlar daha fazla rahatsız olacaktır. Çok yanlış bir ifade şeklin var.
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Lindoras said: sinad said: kuranda insandan üstün varlık olmayacağı yazıyor benden kenan doğulu beyaz yalan şarkısı gelsin o zaman Selam dini bilmeden lütfen yanlış yorumda bulunma sonra dalga geçerler seninle tıpkı yukarıda olduğu gibi. Söylediğinin aksine İsra suresinde ''Andolsun, biz sizi yarattıklarımızın bir çoğundan üstün kıldık.'' der. En üstün olmak diye bir ifade kesinlikle yoktur ve kuran dünya dışı yaşamı birçok şekilde ele alır. Arapça okuyanlar ve okuduğunu anlayamayanlar kulaktan dolma bilgilerle dini öğrendiği için bundan bihaberdir. Hafız. ben zaten orda kuran da yazılan şeye gönderme yaptım. gel gelelim dediğine. Kuranın arapçasında "men" kelimesi geçer o surede. Orada bazı varlıkların insanın üstünde olduğu doğrudur ama varlık derken -men kelimesinide bu yüzden kullanmıştır- cin, melek gibi şuurlu varlıklardır. Uzaylılar melek cinse orasını bilemem artık.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 lol time travel nedir ya zaman gercek bisey degil ki neresinden yolculuk yapcaksin? materyalist oldugumdan soylemiyorum ama var olmayan bi yolda gidip gelemezsin ki
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Nasıl din'e geldi bu konu ya ahahah
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sinad said: Lindoras said: sinad said: kuranda insandan üstün varlık olmayacağı yazıyor benden kenan doğulu beyaz yalan şarkısı gelsin o zaman Selam dini bilmeden lütfen yanlış yorumda bulunma sonra dalga geçerler seninle tıpkı yukarıda olduğu gibi. Söylediğinin aksine İsra suresinde ''Andolsun, biz sizi yarattıklarımızın bir çoğundan üstün kıldık.'' der. En üstün olmak diye bir ifade kesinlikle yoktur ve kuran dünya dışı yaşamı birçok şekilde ele alır. Arapça okuyanlar ve okuduğunu anlayamayanlar kulaktan dolma bilgilerle dini öğrendiği için bundan bihaberdir. Hafız. ben zaten orda kuran da yazılan şeye gönderme yaptım. gel gelelim dediğine. Kuranın arapçasında "men" kelimesi geçer o surede. Orada bazı varlıkların insanın üstünde olduğu doğrudur ama varlık derken -men kelimesinide bu yüzden kullanmıştır- cin, melek gibi şuurlu varlıklardır. Uzaylılar melek cinse orasını bilemem artık. Bahsettiğin 'men fissemai' gökte yaşayan gökte olan varlıklar demektir. Kuranda birçok ayette gökteki ve insanlığın dışında varolan farklı yaşamlarda ele alınmıştır benim vurguladığım noktayla bu bir değil :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Lindoras said: @pent Dinle ve insanların inanışlarıyla dalga geçmek kimsenin haddine değil. Ben bir deistken rahatsız oluyorsam müslüman olanlar daha fazla rahatsız olacaktır. Çok yanlış bir ifade şeklin var. Kime göre dalga geçmek neye göre dalga geçmek? İnsan inanmadığı bir şeye saygı duymak zorunda mıdır? Benim için var olmayan bir şeye saygı da duyamam ki?
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 nileppezdel said: Lindoras said: @pent Dinle ve insanların inanışlarıyla dalga geçmek kimsenin haddine değil. Ben bir deistken rahatsız oluyorsam müslüman olanlar daha fazla rahatsız olacaktır. Çok yanlış bir ifade şeklin var. Kime göre dalga geçmek neye göre dalga geçmek? İnsan inanmadığı bir şeye saygı duymak zorunda mıdır? Benim için var olmayan bir şeye saygı da duyamam ki? cocuklasma dunyada en nefret ettigim sey islam olsa da insan gibi inananina saygi gosteririm
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Hayır yani dalga geçmekten kasıt nedir ben onu anlamadım. Tamamen saçma bulduğum bir şeyi tamamen saçma bulduğumu belirtmek dalga geçmek olmamalı. Ya da mesela "Muhammed iyi bir yazardı" demek dalga geçmek olmamalı. Benim gözümde iyi bir yazardan fazlası değilse bunu belirtmem de en doğal hakkımdır. Saygısızlık olmamalıdır. Ben Muhammed'in yazar olduğuna ve daha fazlası olmadığına inanıyorum. Benim bunu belirtmem saygısızlıksa inananlarında Muhammed'in peygamber olduğunu iddia etmeleri benim inancıma saygısızlık.
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 tamam, ben de muhammed sapikti ve ruh hastasiydi diye dusunuyorum ama bunu yurekten inananin yuzune karsi soylemiyorum. benim gibi dusunenlerin yaninda konusuyorum bunlari ha git irticaciya bunlari soyle tamam, hak etmistir gerizekali oldugu icin ama normal inancli insane demek ayip
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 nileppezdel said: Lindoras said: @pent Dinle ve insanların inanışlarıyla dalga geçmek kimsenin haddine değil. Ben bir deistken rahatsız oluyorsam müslüman olanlar daha fazla rahatsız olacaktır. Çok yanlış bir ifade şeklin var. Kime göre dalga geçmek neye göre dalga geçmek? İnsan inanmadığı bir şeye saygı duymak zorunda mıdır? Benim için var olmayan bir şeye saygı da duyamam ki? Saçma patinin müdavimi olan sizler bile böyle düşünür ve konuşursanız bu tür bölümleri bu forumdan söküp atmak lazım. Din tacirleriyle ve onların safsataları ile gerçek müslümanları ve gerçek islamı bir tutmak çatışma ortamı ve saygısızlık dışında birşey getirmez, yanlış yoldasın. İnanmadığın şeye saygı duymayacaksın zaten ona başkası inandığı ve değer verdiği için saygı duyacaksın. Yetişkin ve aklı başında insanların yapması gereken budur, kendini bu kategorinin dışına almak isteyeceğiniyse hiç sanmıyorum.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ya da mesela "Muhammed iyi bir yazardı" demek dalga geçmek olmamalı. Benim gözümde iyi bir yazardan fazlası değilse bunu belirtmem de en doğal hakkımdır. Saygısızlık olmamalıdır. Ben Muhammed'in yazar olduğuna ve daha fazlası olmadığına inanıyorum. Benim bunu belirtmem saygısızlıksa inananlarında Muhammed'in peygamber olduğunu iddia etmeleri benim inancıma saygısızlık. Tekrar yazayım dedim..
Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 InneR_ChaoS said: tamam, ben de muhammed sapikti ve ruh hastasiydi diye dusunuyorum ama bunu yurekten inananin yuzune karsi soylemiyorum. benim gibi dusunenlerin yaninda konusuyorum bunlari ha git irticaciya bunlari soyle tamam, hak etmistir gerizekali oldugu icin ama normal inancli insane demek ayip nileppezdel said: Hayır yani dalga geçmekten kasıt nedir ben onu anlamadım. Tamamen saçma bulduğum bir şeyi tamamen saçma bulduğumu belirtmek dalga geçmek olmamalı. Ya da mesela "Muhammed iyi bir yazardı" demek dalga geçmek olmamalı. Benim gözümde iyi bir yazardan fazlası değilse bunu belirtmem de en doğal hakkımdır. Saygısızlık olmamalıdır. Ben Muhammed'in yazar olduğuna ve daha fazlası olmadığına inanıyorum. Benim bunu belirtmem saygısızlıksa inananlarında Muhammed'in peygamber olduğunu iddia etmeleri benim inancıma saygısızlık. Reha muhtarın buna olsa olsa ayılık derdim ama diyince rtük bizi kapatıyor en iyisi susayım söyleminden farkı kalmamış bu söylemlerin. İnanç ve düşünce farklı şeylerdir. Birinin inancı sana uymuyorsa onun karşısına geçip ya bu böyle he he he seni salak seni diyemezsin bu yanlıştır. Bir düşünce konu olunca ya bu düşünce böyle değil bana göre böyle böyle diyebilirsin. Bunların arasında fark var algılaması bu kadar zor olmasa gerek.
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 İşte onunki inanç ama benimki düşünce. Benim için Muhammed'in doğaüstü boyutu yok. Böyle düşünüyorum ve düşünce/ifade özgürlüğümü kullanıyorum. Bundan alınıyorlarsa onların problemi. Ayrıca foruma girip de "Allah var" demek de benim inancıma saygısızlık olarak algılanabilir pekala. İlla Müslüman'dan yana olmayın şu inanca saygısızlık konusunda.
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 @nilep: dostum ordaysan benden sonra tekrar et hak yolunu bul eşeedüüü
RabbiT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bırakın bu işleri kim neye inanırsa inansın taparsa tapsın.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hmm net bağlantım berbat.. din konusunda saçmalayanları uyardım. konu din değil.. kapatıyorum.
Öne çıkan mesajlar