avolites Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 arkadaslar adımı ve sıfremı yazdım oyungırmek ıcın bır sayfa acıldı 4 resım ve altında yazı var 1 cı sı town road.....2resım (1)quest.......3 resım exıt game.......4resım healaaer tower bunlardan hangısınee gırmem sonra ne secmem lazım plss yardım ıcq su olan varsa versın plss yardım alayım arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 BAK QUEST HAREKETİNDİR yani yaratıklarla savaşmadır simdi Town road kasaba orda questın gitmio ama Quest e tıklarsan 1 questing gider ve daima en üssttekii saldırı yapar[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avolites Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 hıımm pekı onu gectıkten soraa yanı bır an oncee oyunnaa gırmek ıstıyorum sen solee ben car ı acam baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avolites Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 yyaa bu bızım ultıma onlıne gıbı oynanmıyomu yanı hepp bolee reımlere bakıpp secerekmı oyunaa nasıll gıre bılırım ıcınee kısa yoldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 ya oyun UO gibi değil java resimlerle ilerliyosun arada yazı falan cıkıo[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Hrrr[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 avolites niye 2 account açtın ki esmel de senin avolites de senin... ne yapmaya çalışıyosun? Burda yaygarayı koparcağına aç www.paticik.com/dcourt dan oku ne yazıyo orda[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar