Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir daha hayatımda yoksun

Radiance

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

ben bi keresinde otobüs yolculuğumda şu dialoğa denk geldim
ön tarafımda genç bi bayan öğrenci ve yanında 40 lı yaşlarında bi hanfendi. 40 lı yaşlarında olanda felsefe öğretmeniymiş bi lisede.
her neyse konuya gelelim
kız üniversite öğrencisi ve ev konusunda konuşuyolar evde kalıyomuş sıkıntıları felan
pek dinlemedim ama şuraya dikkat ettim öğretmen olanın sözleri şunlardı
"5 tane kız arkadaşın olacağına 1 tane erkek arkadaşın olsun. kızlar her zaman birbirini kıskanır çekiştirir senin hakkında güzel söyler ama içinden neler geçirir. erkeklerde o yoktur. erkekler içinden ne geçerse söyler. temiz bi erkek arkadaş edin 5 kıza bedeldir." dedi ben bunu söyleyen kadınmı diye bi baktım ii cene

bence o kadın muhtemel ewde kalmış,erkek arsızı..hani zaten okullarda sık rastlarız öyle hocalara..histerik tipler..erkek delisi(burda başka bişi demek isterdm ama nese)yani bana böyle bi örnekle gelme
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Maaya said:

kırıla ezile büküle
duygusuzlaşıyorsunuz..

böylece odunlar alemine bir yabancı daha katılıyor..
kendine yabancı..
dünyaya yabancı..

bunun ceremesini çeken de biz kadınlar oluyor!!

kırıla ezile büküle duygusuz olmuyoruz canım
artık insanların yaptıklarını şeyimize takmıyoruz
ama siz her otu boku takıyosunuz.
biz alıştığımız için np.
ama siz YAAA TIRNAĞIM KIRILDI OFFFF gibi şeyleri bile kafanıza takan bi zihniyete sahipsiniz. yani kısacası gerizekalısınız öyle bayanlar.
sen kalkıpta bana odun dersen bende sana gerizekalı derim.

hösttt be ne oluo burda?düzgün konuş pls..
ay biz kırılıp üzülmüoz çünkü haywanlaşsak bizim hayvanlaşmamız lazım.her sorumluluk kadının üstünde..bizdde öyle banane deyip çekilip gitsek sizin k.çınızı kim toplucak acaba?
maaya hayatım boşwersene kırıla döküle olmuo bunlar böyle oduna zaten bişi olmaz..koyma akıl kapıya kadar biz sadece belli bi dönem duygusal olduklarını sanıoruz(oda kız kısmını elde edene tavlayana kadar,ne zamanki hah bu hatun bana yanaşıo,hiç bişei takma,sorun olduğunda da kaçarak uzaklaş moduna geçiolar..)yani sadece belli bi dönem insan kılığına bürünüolarr hayatımmm...oda oturmuo bi türlü üstlerine işte
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...