DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dünya üzerindeki en büyük iki felaketi sıralasak 1) elektrik kesintisi 2) su kesintisi ama faturaları düzenli ödediğim takdirde, şimdiye kadar hiç bir telefon kesintisine rastlamadım. düşünsenize 3 gün internetsiz kaldığımızı.. telekoma saygı duyuyorum işlerini çok iyi yapıyorlar. kafam girsin 1kbit/s ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 dostum.taşlanırsın aman diym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bok gibi cidden. Bu topiğe imzamı atarak tarihi kayıtlarda yerimi almanın sorumluluğunu taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 valla bir kere bizim bölgede telefon hatları gayet düzgün olmasına rağmen "genel bir arıza" nedeniyle bir çalışma yapmışlardı öncesinde haber verip "kısa bir süre hatlar kapanabilir" dediler, 2 gün kapandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yalan söylemiş onlar. balinaların işi. münferit bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 balinaların üreme bölgesinden kablo geçiren ben miyim arkadaşım alal! şaka maka iyi internet sabahtan beri o download senin bu video benim hopluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 DoruK said: dünya üzerindeki en büyük iki felaketi sıralasak 1) elektrik kesintisi 2) su kesintisi ama faturaları düzenli ödediğim takdirde, şimdiye kadar hiç bir telefon kesintisine rastlamadım. düşünsenize 3 gün internetsiz kaldığımızı.. telekoma saygı duyuyorum işlerini çok iyi yapıyorlar. kafam girsin 1kbit/s ne lan 3 gün elektriksiz kaldım, 5 gün kadar internetsiz kaldığımda var. arıza kaydı yaptırıyoruz (kablonet bu arada) "yarın ekip göndercez" diyorlar. yarın oluyor geliyor kablo tv ekibi. sonra tekrar arıyoruz kablo tv göndermişsiniz bizim arıza kablonet'te diye, "tamam yarın gönderiyoruz" ertesi gün gelyor yine kablotv ekibi. 3 kere falan kablotv ekibi yolladılar 4. de anladılar kablonet ile tv arasındaki farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben diyorum telekom, sen diyorsun kablonet. koskoca telekom varken ilkel kabloyu tercih edersen olacağı o. müstehak sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 fakat velakin kablonet türk telekom altyapısını kullanayor. hatta bu olay olduğunda tt'ye bağlıydı. sonra türksata geçti (diye biliyorum en azından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar