Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet. ders çalışmaya gidiyorum ben.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 1 nedir ya ne okuosun? hazırlıkta mısın?
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bende hesapladım 6. senem çok boktan olcak . sadece 2.dönem de 2 tanecik ders için koca 1 yılı gene boktancasına yaşıycam
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 alttan ders al sende yükseltmek için. sonra yükseltmek için aldığın derslerden kal. bi yıl daha oku nası plan?
Disease Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ya bizim üniye bütünleme gelebilirmişte yaz okulu yerine büt de alamadığın dersi almak gibi bi şık yok dimi :D . Ya yaz okulu ne güzeldi oofof bu sene son yaz okulummuş gibi stratejik davranmaya çalışıyorum
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hepsinden devamsızlıktan kaldım selçuk nasıl plan ama? ha bide ablam var senin meslektaş ona bakarakta moral bulabilirsin(tu)
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ahah sende benim yolumdan gidiyorsun :D nihai amacım ablanın seviyesine ulaşabilmek zaten :) o yüzden bu kadar çok çalışıyorum, veya çalışmıyorum...
Öne çıkan mesajlar