Densiz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 güzel sanatlara hazırlanmak için takılabileceğimiz, türkçe başka siteler varmı acaba? konseptsanat forumları nedense kapalı. Herhangi bir bilgide verilmemiş. Soru sorup milletin kafasını ağrıtmak istiyorum. Yada önceden sorulmuşları ve ne gibi yönlendirmelerde bulunduklarını görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Eskiz Defteri'nde takılıyordu abim bi aralar. Hoş bir yer diye kalmış aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Eskiz Defteri'ni işle alakasız hanzo tipler trollemiş yalan olmuş site. Üye olcaktım, üyeleri görünce vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 turk siteleri demissin gerci ama fikrini degistirirsen ya da ingilizce sorun olmayacaksa conceptart.org, forums.sijun.com, eatpoo.com a bi goz atmani oneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Eskiz Defteri ne baktım. Teşekkürler. Nedenini bilmiyorum ama benimde pek hoşuma gitmedi. Daha önceden konseptsanat.com u görmüştüm. Hoşuma gitmişti. Hatta oradan bir grubun hazırladığı 2 inci bir siteye girmiştim. Orasıda baya güzel eğlenceli bir ortamdı. Adresini bir türlü hatırlayamadım. Oranın adresini bulmaya çalışıyorumda. Bu yüzden aklınıza gelenler varsa çekinmeyin yazın efenim :P Türk sitelerini sorma nedenim türkiyede yaşıyor olmam :P. Okulda ne yaparlar ne ederler millet bununla ilgili bir dünya soru sormuştur. O bilgileri okumak istiyordumda. conceptart.org u biliyordum. Diğerleri içinde teşekkürler. Umarım bulacam türklerin takıldığı eğlenceli bir yeri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Rakursi said: Eskiz Defteri'ni işle alakasız hanzo tipler trollemiş yalan olmuş site. Üye olcaktım, üyeleri görünce vazgeçtim. Ben vakti zamanında üye olmak gibi bir hata yapmışım =D siteyi görünce aklıma geldi. Profilinde resim öğretmeni yazan birini gördüm resimlerini sergilemiş ufaklıkların aklını almış özgüvenlerini baltalamış bi güzel. Ziyan bi site gsf hayali kuran miniklerin kaynaşma yeri. -Sen de mi Grafik istiyosun - hı hı bide resim bide heykel bide bide bide (bitmez) - belki aynı yeri kazanırız ehi^^ Sorulan sorularda kayda değer doğru bi cevaba da rastlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Girdiğimde eğitsel bölümüne bi göz atayım dedimde. Tek kare bir resim üzerine yabancı bir sitenin linki verilmiş. Hani ders hazırlamazsın yararlanabileceğiniz kaynaklar diye link verirsinde. Tüm derslerin ayrı ayrı konular olarak açılması ve hepsininde sadece link den oluşması komiğime gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 abi rezil ettin hulen beni xD - olm ben 2 sene önce bakmıştım oraya en son. bi bırak ya. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 site cok kalitesiz bi yere benziyo da, adam yapmis be.. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glorius Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Yabancı bir site olarak deviantart.com'u öneriyorum. He yok ben illa türk sitesi isterim diyosan dijitalsanatlar.net güzel bir siteye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar