Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

konseptsanat.com gibi türk siteleri?

Densiz

Öne çıkan mesajlar

güzel sanatlara hazırlanmak için takılabileceğimiz, türkçe başka siteler varmı acaba? konseptsanat forumları nedense kapalı. Herhangi bir bilgide verilmemiş.
Soru sorup milletin kafasını ağrıtmak istiyorum. Yada önceden sorulmuşları ve ne gibi yönlendirmelerde bulunduklarını görmek istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiz Defteri ne baktım. Teşekkürler. Nedenini bilmiyorum ama benimde pek hoşuma gitmedi. Daha önceden konseptsanat.com u görmüştüm. Hoşuma gitmişti. Hatta oradan bir grubun hazırladığı 2 inci bir siteye girmiştim. Orasıda baya güzel eğlenceli bir ortamdı. Adresini bir türlü hatırlayamadım. Oranın adresini bulmaya çalışıyorumda. Bu yüzden aklınıza gelenler varsa çekinmeyin yazın efenim :P

Türk sitelerini sorma nedenim türkiyede yaşıyor olmam :P. Okulda ne yaparlar ne ederler millet bununla ilgili bir dünya soru sormuştur. O bilgileri okumak istiyordumda.

conceptart.org u biliyordum. Diğerleri içinde teşekkürler.

Umarım bulacam türklerin takıldığı eğlenceli bir yeri :)
Sosyal ağlarda paylaş

Rakursi said:

Eskiz Defteri'ni işle alakasız hanzo tipler trollemiş yalan olmuş site. Üye olcaktım, üyeleri görünce vazgeçtim.

Ben vakti zamanında üye olmak gibi bir hata yapmışım =D siteyi görünce aklıma geldi.
Profilinde resim öğretmeni yazan birini gördüm resimlerini sergilemiş ufaklıkların aklını almış özgüvenlerini baltalamış bi güzel. Ziyan bi site gsf hayali kuran miniklerin kaynaşma yeri.
-Sen de mi Grafik istiyosun
- hı hı bide resim bide heykel bide bide bide (bitmez)
- belki aynı yeri kazanırız ehi^^
Sorulan sorularda kayda değer doğru bi cevaba da rastlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Girdiğimde eğitsel bölümüne bi göz atayım dedimde. Tek kare bir resim üzerine yabancı bir sitenin linki verilmiş.
Hani ders hazırlamazsın yararlanabileceğiniz kaynaklar diye link verirsinde.
Tüm derslerin ayrı ayrı konular olarak açılması ve hepsininde sadece link den oluşması komiğime gitti :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...