kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 nedir bu ? bilen varmıdır arattım google da felan bişi çıkmıyo hi. sonuç yok arka planda çalışıyo silmeyi denedim silinmiyoda virüs programı trojan diyo napcam ben bunu nası yok etcem. yada yok edilmeyecek bişimi yoksa sadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://killbox.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bu killbox u nerden indirdiysem indireyim çalışmadı hata verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 darn.. ödev+sınav var saat 9a bakamadım.. öm'de söylediğin boyut doğru 90kb. ama neden hata veriyor bilemiyorum. çalışsaydı en üstte process diye bir seçenek görecektin. ona basınca çalışan işlemlerden bu dediğin XP-A4E7B0C0.exe 'yi seçip gönderecektin uzaya. bi de güvenli kipte dene istersen :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar