Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bunun programını "açık" bir şekilde bulamadım.saatini falan. eski kallılar varsa ya da bilenfln bi yardım piliz. özellikle sakin saatini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 6 haziran (bu cumartesi); hayko cepkin, babazula, sakin ve yasemin mori çıkacak. genelde kalfestte konserler 17.00-17.30 gibi başlar. kapı açılışının saatini bilmiyorum ben hiç vaktinde gidemedim ve hep ilk 1-2 grubu kaçırdım şu ana dek. mezunlar için; yarına akşama kadar mezunlar derneği üyelik aidatını ödediğiniz takdirde, hem kalfest hem de talaş böreği (20 haziran)ne bedava katılım hakkı kazanıyormuşsunuz. beni de bugün arayıp harassladılar öde yarına kadar diye. ödeyecez bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 hea onları biliyorum. sakin tam kaçta çıkcak onu merak ediyorum yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 7 haziranda saat 9 u 5 geçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar