MasteRofDeatH Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Merhaba arkadaslar forumdan uzun zamandır uzaktaydım..(Nick CoaxeM idi) Uodan da öyle yeniden 2 sene sonra Hybrid'e döndüm oynayan varmı merak ettim? Character adı: Masterofdeath ve Hun Turk Saygilar
Querral Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Topic yanlış yere olmuş, burası orijinal UO bölümü
MasteRofDeatH Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 -- moved topic --
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 osi bölümünden scriptsharinge gelmiş, ben de patiuoya atsam kızmazlar sanırım :) orda da bunun gibi birkaç başlık var, hem daha fazla insan görürse daha fazla cevap alırsın gibi :)
MasteRofDeatH Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 -- moved topic --
MasteRofDeatH Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Herkes ordan oraya sutluyo :)
hunty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2010 UOGamers: Hybrid (UOR) Gunde 400-700 kisi online oluyor. Hybrid Is yerindeki bilgisayar yavas oldugundan sakinlesmek icin bunu oynamaya basladim :) Ormana gidip 2 agac kesip rahatliyorum :) 50 kisilik, 2 gunde bir coken, 3-5 ay sonra kapanacak Turk server'larini denemektense bu server'e 100 Turk eklensin. http://www.uosecondage.com/ Buradan client'i cektim, pakette Razor ve bir kac eklenti var. Razor listesinde 3-4 tane server var. uosecondage'i biraz denedim ama eksikleri var. Hybrid bence aralarinda en iyisi.
Öne çıkan mesajlar