kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 şimdi ciddi cevaplar vermezseniz moderasyon bölümünde yetkim var şikayet eder banlatırım vallahide billahide sana yeminlen söylüyorum bak her neyse konuya gelelelim şimdi her türlü oyunu kaldıran bi pc ye sahibim aşmış özellikleri var yani çok iyidir pc neyse kendimi övmeyim wow oynarım graifk ayarlarıda kısılı low da değildir bazıları high da bazıları mediumda 1 gramda kasıntı olmaz şehirlere gitmediğim sürece dotada ise son 1 1.5 aydır çok sıkıntılıyım oyun başlarken problem yok ama oyun ortalarına doğru sanki kare kare oynuyorum bazı yerlerde acayip bi kasıntı var. sebebini bilen bi arkadaş varsa yardımını istiycem. wowda kasmayan bi pc dotada niye kasar yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bende wowu ultrada oynuorum ama dotada kasıyor. lagdan kasıyor. o zaman kare kare oluyor. lagdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kare kare oluyorsa genelde bilgisayardandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 lag la pc kasmasını ayırt edebiliyorum abi. eskiden dota oynarken alt tab yptığım sn sinde aşağıya geçerdim mesela şimdi öyle bişi yaptığımda 5 6 sn bekliyorum ki herkes düşüyorum sanıyo o sırada hani bildiğin abartı kasıyo pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 MH kasıyo bu arada benimde eskiden olmuyordu ama şimdi towerlar patlayınca pc kitleniyor yaklaşık 10-20sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ekran kartın ati mi sinad? aynı sorun bende de oluyor da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 üşenmesem 7 butterfly'lı bi luna resmi falan koyucam da... cok üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://www.hardforum.com/showthread.php?t=983781 adresindekiler denenebilir. ozellikle de fix 3 ve 4'e bir bakinin bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar