cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 bundan tam 17 yıl önce baban bir çekirdek tükürmüştü bahçede karpız yerkene.....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 lol :)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Doğum günün kutlu olsun. Umarım hayatta seçmece olursun, kelek olmazsın :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
SADIST01 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 İyi ettin doğmakla. Alemin en datlı Garpuzu sensin. Nice senelere.[signature][hline]Yazılarımın hepsi SADİST01 a.ş ne aitdir. İzin almadan kopyalayanlar hakkında hukuksal işleme başvurulacaktır. Başvuru için; İcq:236537112 (Anlayışınız için teşekkürler.)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 dogum günün kutlu olsun karpuzum 3333333 :-)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org // #gecevardiyasi Paticik unofficialdc++ hub adresi: paticik.no-ip.org:411
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Estel_Anorien, 02 Haziran 2004 00:02 tarihinde demiş ki: bundan tam 17 yıl önce baban bir çekirdek tükürmüştü bahçede karpız yerkene..... Hahaha... iyi mahsul vermis ama :D Dogum gunun kutlu olsun.[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 kutlu olsun karpuz[signature][hline]Bonecrusher(22:59): keşke kız olsaydım Bonecrusher(22:59): ha bi de güzel olmak Bonecrusher(23:00): 1.85 felan da boy.. çok şey istemiyorum canım
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 heheh sen şimdi doğum günü hediyesi de istersin :) [email protected] msn e gel verem hediyeni :)[signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin.
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 doğum günün kutlu olsun, büyü iyice akıllan başımıza süper zeki daha gelsin[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Doğum günün kutlu olsun :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 nıce senelere[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 oy dakika kaybetmemişsiniz yahu... canlarım benim ya çok teşekkür ederim... çok seviyorum sizi, hepinizi... :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Simdi herifin eski arkadaslarindan olarak bi ani anlatmak isterim Sene 97 gibi bisi, 6. siniftayiz biz bu herifle Sabah sabah Karpuz geldi, dedi Volfi ( o zamanlar nik yok tabi :P) senin ingilizcen iyi sunlara bi bakalim senle. Dedim e peki ve atladik yan siraya bu Magic portal setini cikardi VUUUU oynamaya anlamaya calisiyoruz ustunde yazanlardan ama nafile. Kural kitabina bakalim dedik, kastik, ogrendik magic i Ordan cikti, ve tum donemimize bi magic furyasi dagildi. Bu karpuz denen herif benim parami bitirdi resmen bunu basima musallat etmekle, her hafta 4 tane Unglued booster i almaktan iflahim kesildi :P AMa gene de asiri eglendik :) Hersey icin saol karpuzcum, nice senelere
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Admin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 dogum günün kutlu olsun[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Nice Yıllara :tebrikz:[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım ( Büyücü )
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mutlu yıllar, eblek balon avatarı sana uygun oldu ehe Yalnız yüzün biraz sararmış gibi görünüyor, dikkat et kendine =P
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yeni görüyorum hehe,doğum günün kutlu olsun,bol çekirdekli,datlımı datlı,gırmızı güzelliklerle dolu seneler.[signature][hline]Hayat acıdır,biberde acıdır,öyleyse hayat biberdir. Noir UO Shard
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 iyiki doğmuşun :)[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bugun benimde Dogum gunum ehehehe[signature][hline]
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce Karpuz![signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 18 gün..
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Aron seninde doğum günün kutlu olsun;) ne güsel oldumu bikaç kişinin birden doğum günü oluyo, toptan götürüos işi. =P[signature][hline]böhüüü :( haziranda geldi sonunda ve kaldı 18 gün..
Angelfire Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben icq dan onu biraz erken kutladım ama 2 saat once fln olsun şimdide kutlayayım iiki doudun bea :tebrikz:[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Öne çıkan mesajlar