Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 DESCENT çok sağlam film ancak sağlam bir sistem ile izlenmesi lazım.Ses sistemi özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 korku filmi zaten sessiz izlenmez :D bangır bangır bağırcakki tırsasın... Exorcist kim ne derse desin izlediğim en korkunç filmdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bu noroi izlemeye başladım 5 10 dk oldu ama dayanamadım yazım dedim bu nedir la show programı gibi!? bu mu korku film i yoksa yanlış şeyimi çektim ben:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 o film öyle. belgesel şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Hellraiser üzerine Hellraiser 2: Hellbound. Efektlere takılmayıp zamanın filmi olduğunu unutabilirseniz tadına doyum olmayan korku filmleridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 In the mouth of madness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 cevapsız arama'nın japon versiyonunu bul. biz altımıza sıçmıştık izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 6 yasindan beri korku filmi izlerim. Kücükken yorgan altindan bakardim, sonra sesin yükseldigi yerlerde gözümü hafif kirpmaya basladim. Son yillarda biri yerinden sicrasa rahatsiz olmaya basladim. Korku filmlerinden istedigim tadi alamiyorum ve bu cok kötü bisey. "kahretsin korku filmleri beni hic etkilemiyo tribinde degilim durumum cok vahim. Verdigim paraya yazik oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ben zombi filmi istiyorum. Çok acil zombi filmi ya da o tadda film izlemem lazım. Şu anda The Happening izliyorum o kadar acınası durumdayım. Bu tip insanların vahşileştiği ya da direk zombileştiği kıyamet senaryolu film lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Resident Evil demeyin. Saygıla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 calimero said: In the mouth of madness (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 az önce bitirdim in the mouth of madness'ı güzel filmdi ama korkmadım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 nileppezdel said: Ben zombi filmi istiyorum. Çok acil zombi filmi ya da o tadda film izlemem lazım. Şu anda The Happening izliyorum o kadar acınası durumdayım. Bu tip insanların vahşileştiği ya da direk zombileştiği kıyamet senaryolu film lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Resident Evil demeyin. Saygıla :) Dead Snow oneririm, enteresan olmus. Evil Dead 2 yada eskilerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hakkaten yav evil dead'i nasıl unuttuk. korku-komedinin ağa babası sam raimi'nin ilk göz ağrısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 senko said: cevapsız arama'nın japon versiyonunu bul. biz altımıza sıçmıştık izlerken. abi senle korku filmi izlenmez çok değişik bi adam oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 aa evil dead ahaha =) army of darkness çok eğlencelidir özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 "nutella yerim" said: calimero said: In the mouth of madness (tu) şu an izliyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 1 ay bekleyin, drag me to hell gelince sinemada gidin izleyin. ben de henüz izlemedim ama internetteki yorumlara göre son yıllarda gelen açık ara en iyi korku filmi. adam gibi korku filmi. bekliyorum ben 4 gözle valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 bende bekliyorum o filmi 1 2 yerde karşıma çıktı meraklandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 sabonis said: 1 ay bekleyin, drag me to hell gelince sinemada gidin izleyin. ben de henüz izlemedim ama internetteki yorumlara göre son yıllarda gelen açık ara en iyi korku filmi. adam gibi korku filmi. bekliyorum ben 4 gözle valla o dediin filmöi yarıda kapattım korkudan ben,korku sebebide durup durup çat çut bişiler çıkması,o facede paylaşılan videolarda kızlar falan çıkıyo ya ani,onun gibi aynen. altıma sıçtım gece gece tak tuk bişiler çıkıo ordan burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 mono said: nileppezdel said: Ben zombi filmi istiyorum. Çok acil zombi filmi ya da o tadda film izlemem lazım. Şu anda The Happening izliyorum o kadar acınası durumdayım. Bu tip insanların vahşileştiği ya da direk zombileştiği kıyamet senaryolu film lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Resident Evil demeyin. Saygıla :) Dead Snow oneririm, enteresan olmus. Evil Dead 2 yada eskilerden :D dead snowu indiriyorum simdi ve aynı şekilde deli gibi zombi filmi istiyorum night of the living dead izliyorum ben de simdi 68 yapımı dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 dead snow = dünyayı kurtaran adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 olsun ya o film aklımdaydı ilk gordugumden beri 2 aydır internetim yok simdi aklıma geldi indiriyorum izlemezsem olmaz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 soyle sessiz anlarda pat diye cıkan seslerde degil de, altıncı his gibi geren filmler yok mu tavsiye edeceginiz. hani zombiler, seytanlardan ziyade sonun etkileyecegi bi film. korku degil tam olarak gerilim istiyorum ben sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sioman Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 gerilim için paranomal activity var. Mümkünse geceleri izliyoruz ve bi güzel geriliyoruz bu da fragmanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2009 2 gün önce blair witch project izledim ve en ufak bir gerilim veya korku hissetmedim. Çok büyük hayalkırıklığı oldu benim için. İnsanüstü br çabayla kendini karakterin yerine koyamazsanız, zira REC'in aksine Blair Witch bunu size rahatça yaptırtmıyor, bu filmden korkamazsınız. Ha yine de korkabilirseniz, ilginç derim sadece. Boşa geçen 80 dakikama yandım sadece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar