Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Korku filmi istirem

Flassh

Öne çıkan mesajlar

6 yasindan beri korku filmi izlerim. Kücükken yorgan altindan bakardim, sonra sesin yükseldigi yerlerde gözümü hafif kirpmaya basladim. Son yillarda biri yerinden sicrasa rahatsiz olmaya basladim. Korku filmlerinden istedigim tadi alamiyorum ve bu cok kötü bisey.

"kahretsin korku filmleri beni hic etkilemiyo tribinde degilim durumum cok vahim. Verdigim paraya yazik oluyo
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ben zombi filmi istiyorum. Çok acil zombi filmi ya da o tadda film izlemem lazım. Şu anda The Happening izliyorum o kadar acınası durumdayım. Bu tip insanların vahşileştiği ya da direk zombileştiği kıyamet senaryolu film lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Resident Evil demeyin. Saygıla :)

Dead Snow oneririm, enteresan olmus.
Evil Dead 2 yada eskilerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
sabonis said:

1 ay bekleyin, drag me to hell gelince sinemada gidin izleyin.

ben de henüz izlemedim ama internetteki yorumlara göre son yıllarda gelen açık ara en iyi korku filmi. adam gibi korku filmi. bekliyorum ben 4 gözle valla

o dediin filmöi yarıda kapattım korkudan ben,korku sebebide durup durup çat çut bişiler çıkması,o facede paylaşılan videolarda kızlar falan çıkıyo ya ani,onun gibi aynen. altıma sıçtım gece gece tak tuk bişiler çıkıo ordan burdan
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
mono said:

nileppezdel said:

Ben zombi filmi istiyorum. Çok acil zombi filmi ya da o tadda film izlemem lazım. Şu anda The Happening izliyorum o kadar acınası durumdayım. Bu tip insanların vahşileştiği ya da direk zombileştiği kıyamet senaryolu film lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Resident Evil demeyin. Saygıla :)

Dead Snow oneririm, enteresan olmus.
Evil Dead 2 yada eskilerden :D

dead snowu indiriyorum simdi ve aynı şekilde deli gibi zombi filmi istiyorum
night of the living dead izliyorum ben de simdi 68 yapımı dfg
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün önce blair witch project izledim ve en ufak bir gerilim veya korku hissetmedim. Çok büyük hayalkırıklığı oldu benim için. İnsanüstü br çabayla kendini karakterin yerine koyamazsanız, zira REC'in aksine Blair Witch bunu size rahatça yaptırtmıyor, bu filmden korkamazsınız. Ha yine de korkabilirseniz, ilginç derim sadece. Boşa geçen 80 dakikama yandım sadece..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...