Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bu online radyo nasıl kurulur açılır bi anlatabilcek olan varmı?[signature][hline]Aym N2O Let's See the Future Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Evet Bencede Naıl Olucak Bilgili Olan Biri Bizi Aydınlatırsa Sevinicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 aynen[signature][hline]go2hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 nasıl dinlendeğini mi soruosunuz??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hayır Nasıl Bir Radyo Kanalı Yapıldıgını Merak Ediyorum Okul Icin Yapıcamda.. Solerseniz Cok Makbule Gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hmm ewt bak şarkıları nasıl dinletebildiğimizi bende bilsem iyi olur valla[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kingpin34 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Sır :P[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, Zaten hiç senin olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: bence sen burayi bi oku quote yapmadan once /hh Yapma Bea Anlat Biraz Bizim Cocuklarla Heves Ettik Bole Okuldan Haberler Vs Gibi Bisi Yapıcaz Lutfen.. [Bu mesaj HellHound tarafından 02 Haziran 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Açılması kolay fakat hemen şak diye olmuyor. Öncelikle iyi bağlantılı bir shell lazım. Shell i temin ettikten sonra www.shoutcast.com dan server programını çekip shell kurmak kaldı...[signature][hline]www.tech4life.net Admin Raven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 shell=?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoiGash Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Bencede yani bir kere shell ne demek yani radyo Kurmakla ılgili ne ise yarıyo.. biraz daha detaylı solermisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Muzik ile alakasiz, Donanim & Yazilim`a aktariyorum.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar