Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Bu online radyo nasıl kurulur açılır bi anlatabilcek olan varmı?[signature][hline]Aym N2O Let's See the Future
SoiGash Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Evet Bencede Naıl Olucak Bilgili Olan Biri Bizi Aydınlatırsa Sevinicem
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 nasıl dinlendeğini mi soruosunuz??[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
SoiGash Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Hayır Nasıl Bir Radyo Kanalı Yapıldıgını Merak Ediyorum Okul Icin Yapıcamda.. Solerseniz Cok Makbule Gecer
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 hmm ewt bak şarkıları nasıl dinletebildiğimizi bende bilsem iyi olur valla[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Kingpin34 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Sır :P[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin... Dönerse senindir. Dönmezse, Zaten hiç senin olmamıştır.
SoiGash Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: bence sen burayi bi oku quote yapmadan once /hh Yapma Bea Anlat Biraz Bizim Cocuklarla Heves Ettik Bole Okuldan Haberler Vs Gibi Bisi Yapıcaz Lutfen.. [Bu mesaj HellHound tarafından 02 Haziran 2004 22:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Insomnia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Açılması kolay fakat hemen şak diye olmuyor. Öncelikle iyi bağlantılı bir shell lazım. Shell i temin ettikten sonra www.shoutcast.com dan server programını çekip shell kurmak kaldı...[signature][hline]www.tech4life.net Admin Raven
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 shell=?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir
SoiGash Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Bencede yani bir kere shell ne demek yani radyo Kurmakla ılgili ne ise yarıyo.. biraz daha detaylı solermisiniz..
sharky Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Muzik ile alakasiz, Donanim & Yazilim`a aktariyorum.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Öne çıkan mesajlar