Guru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Merhaba arkadaşlar, Bir süre L2 ye ara vermiştim ve şimdi geri dönüyorum, biraz önce CDkey aldım fakar beta account u bir türlü active olmadı o yüzden yeni account yaratmak zorunda kaldım. Çoğunluk hangi serverdaysa bende orada başlayayım yine, şu an online birileri varsa ses versin =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ?
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 yatmadan ses veriyim :) çogunluk bartz,kain ve hindemith gerçi gustinde de var baya kişi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke
Guru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 pop hangi serverdasin ve nick ne? yine ayri saflara dusmeyelim bari =P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ?
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ehe Azashel-lionna scout-elf gaci :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke
Guru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 buyuk ihtimal yine bartz da oynarim ama orda da bir char acarim. Umarim cabuk baymam sifirdan kasmak cidden bayik =/[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ?
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 valla direk creel'in yakasına yapışıyorsun :) PL PL diye bagırıyordu forumda, işte mis gibi yeni char var ehe pl yapsın zaten char transferinde toplanmış oluruz o yüzden şimdilik serverı pek sallamıyorum ben neyse yattım ben :) *!ZZZZzzzzzzzzzz.......*[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke
Gulay Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Dun Bartz da basladim, Sagolsunlar, hemen yardima geldiler, 1 saat falan yardimci oldular, lvl 10 oldum. 2400 sp da cabasi. Umarim seni de bartz da goruruz -) Gulay
Creel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 valla gurucugum baska servera gitmek gibi bi hainlik yaparsan inad eder o serverda senin ust levelin olur peisnden ayrilmaz olum melegin olurum :P bahk tehdit bile ettim yani :) beta accni nasil actiramadin canim kardesim gecmsih ossun tekrardan kasman kotu yardim etmeye calisirim elimden geldigince[signature][hline] Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Guru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Lol eyvallah =) onu CS ye sordum dün gece beta account um banlanmış o yüzden açılamıyormuş napalım sağlık olsun.. Bu arada ben Human fighter açtımda bu son patch lerle değişen bir şey varmı? archerlar hala uber mi =D melee bir char açıcam ama hala tam karar veremedim.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. ?
Peka Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 melee açıcam ve ben pvp'de yapacam diyorsan şuan seçebileceğin 2 class var birisi gladiator biriside assasin human açmışsan devam işte warrior ordan gladiatore :) lvl 49 da 9 skilin oluyor daha ne istersin combo manyağı yaparsın milleti[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ?
Öne çıkan mesajlar