Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

back

Guru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba arkadaşlar,

Bir süre L2 ye ara vermiştim ve şimdi geri dönüyorum, biraz önce CDkey aldım fakar beta account u bir türlü active olmadı o yüzden yeni account yaratmak zorunda kaldım.

Çoğunluk hangi serverdaysa bende orada başlayayım yine, şu an online birileri varsa ses versin =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Mesaj tarihi:
yatmadan ses veriyim :)

çogunluk bartz,kain ve hindemith gerçi gustinde de var baya kişi[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

"insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo"
hilmi teke

Mesaj tarihi:
pop hangi serverdasin ve nick ne?

yine ayri saflara dusmeyelim bari =P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Mesaj tarihi:
ehe Azashel-lionna

scout-elf gaci :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

hilmi teke

Mesaj tarihi:
buyuk ihtimal yine bartz da oynarim ama orda da bir char acarim. Umarim cabuk baymam sifirdan kasmak cidden bayik =/[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Mesaj tarihi:
valla direk creel'in yakasına yapışıyorsun :) PL PL diye bagırıyordu forumda, işte mis gibi yeni char var ehe pl yapsın

zaten char transferinde toplanmış oluruz o yüzden şimdilik serverı pek sallamıyorum ben

neyse yattım ben :)
*!ZZZZzzzzzzzzzz.......*[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

hilmi teke

Mesaj tarihi:
Dun Bartz da basladim,

Sagolsunlar, hemen yardima geldiler, 1 saat falan yardimci oldular, lvl 10 oldum. 2400 sp da cabasi.

Umarim seni de bartz da goruruz -)

Gulay
Mesaj tarihi:
valla gurucugum baska servera gitmek gibi bi hainlik yaparsan inad eder o serverda senin ust levelin olur peisnden ayrilmaz olum melegin olurum :P bahk tehdit bile ettim yani :)
beta accni nasil actiramadin canim kardesim gecmsih ossun tekrardan kasman kotu yardim etmeye calisirim elimden geldigince[signature][hline]
Frostfel Dark Elf Mystic On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
Lol eyvallah =)

onu CS ye sordum dün gece beta account um banlanmış o yüzden açılamıyormuş napalım sağlık olsun..

Bu arada ben Human fighter açtımda bu son patch lerle değişen bir şey varmı? archerlar hala uber mi =D melee bir char açıcam ama hala tam karar veremedim.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
?
Mesaj tarihi:
melee açıcam ve ben pvp'de yapacam diyorsan
şuan seçebileceğin 2 class var birisi gladiator biriside assasin
human açmışsan devam işte warrior ordan gladiatore :)
lvl 49 da 9 skilin oluyor daha ne istersin
combo manyağı yaparsın milleti[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ;
u got run run dance ?
  • Yeni Oluştur...