Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce Bu sezon En iyi çıkış yapan F1 takımı hangisi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence de bar Honda
şunu da söylemek istiyorum sato iyi bir adam ama deneyimsiz olduğu için çok heyecanı var[signature][hline]blackchaos, 03 Mayıs 2004 16:28 tarihinde demiş ki:
Hasselbaink ve Kaka ile anlaşılmış Luca evet dese geliyorlarmış
Mesaj tarihi:
bar&renault[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
Renault un çıkışı geçen seneydi bu sene nekadar başarılı olduğu tartışılır bence. Geçen sene Alonso oldukça iyiydi bu sebe batırdı biraz. Trulli de bi yarış kazandı fln da
Bar Honda nın çıkışının sizcesi bizcesi yok bariz birşey yani tartışılmaz bile..
Sato da iş yok Satonun yerine daha iyi bir pilotu alsalar çok daha iyi yerlere gelirler.[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
lol arkansis:)
aslında renault da gayet çıkışını sürdürüyor
ama takım tamamen renault'a geçtikten sonraki büyük çıkışını aynı hızla sürdüremedi,biraz yavaşladı
bir de BAR'ın büyük çıkışı yanında sönük kaldı bu sene
ama BAR'dan sonra bence renault en büyük çıkışı yakalayan takım[signature][hline]Rangermania
Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki:
valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben

Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki:
evet 3 te toplaşalım
Mesaj tarihi:
Birebir aynısı değil ferrarinin bir sene önceki motorlarını kullanıyorlar ve dolayısıyla ona en uyumlu şasi die düşündükleri bi sene önceki şasiyi imal ediyor sauber...
Mesaj tarihi:
Hayır ya geçen sene f2002 yi alıyolardı bu sene f2004 le yarışıyolar ntv de çok sölediler bunuda takım neydi oraya takılmştım
petronastı diyosun[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
abi sen dinleme ntv'yi, sauberin sadece motoru ferrari sağlıyo şasiyi kendileri yapıyolar ama bi önceki seneden o motoru ferrari şasisiyle tüm sene kullandığı için hazır test edilmiş o şasiyi kopyalıyolar...
Mesaj tarihi:
E hala kolpa diyen varya yani kutluyorum!
Sabah gazetesinden link buldumda verdim ntv 2 haftada bir söylüyo bunu,

Sırf motor değilki aerodinamik var takım çalışması var pilotların yetenekleri var var oğlu var.
Düz mantık giriyim iş sadece motorda değil mesajı vermek için bile destek verebilir bi takıma. Bu ufak takımlarile büyük takımlar arasında çok büyük uçurumlar var bütçe bakımından örneğin klien 6 milyon dolarlık reklam getiriyo beraberinde diye yarıştırıyolar onu yoksa ilk yarışta sağa çekicek adamı piste sürmek akıllılıkmı?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
"For the first time, the PETRONAS engines will not be based on prior-year model units but the same model of 10-cylinder engines used by Ferrari, thus marking a novel aspect in the cooperation."
sauberin kendi officiel sitesi, ilk defa bu sene birebir aynı motormuş ferrari ile...

Kaynak:
Sauber Petronas
Mesaj tarihi:
said:
Arkansis, 01 Haziran 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
ferrari
=P

Aha ferrari-> cıkıs?
bence en istikrarlı olsa daha ii :)

Bencede kesinlikle bar[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin...
Dönerse senindir.
Dönmezse,
Zaten hiç senin olmamıştır.
  • Yeni Oluştur...