Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berber Bulmam Llazım Kendıme Ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bak ege üniv. çarşısını biliyosan orda berber mehmet var. bornovaya taşındıktan sonra hep orda kestiririm. babam 25 senedir orda kestiriyor. tavsiye ederim.[signature][hline]Darkness is falling in to me
If you are trying to save me
Left me there
And run away
No chance left to win you again

AHYAAAAAKKKKK!!!
Mesaj tarihi:
buldum kendıme berber en sonunda 4 mılyoana kesıyorlar ıyı muamale cektıler valla adam ıstedıgım gıbı kestırdı sanasa gırdım en sonunda dayanamamıstım mutlu oldum lem nasıl rahatladımda[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Ben bayaa bi para veriyorum ama istediğim gibi yapıyor..45 milyona.

Gelemk isteyen olursa özelden mesajt atsın..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

Msn<--------->ICQ
Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki:
Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!

Mesaj tarihi:
ben 5 senedir aynı yerde kestiriyorum. 2,5 alıyo benden. zaten direk heryeri 2 ye vuruyo, bi tek önlerde azcık bırakıyo. devamlı müşterisi olduğum ve 2 haftada bir gittiğim için de özel olarak ilgileniyo, cok güzel yapıyo. tavsiye ederim. ataşehirde.

ayrıca beni merak edenler albümden bakabilir. ehue. yeni resim koyamadım. bi an önce koycam. bi resim var böle bomba patlatır gibi cıkmısım kameraya basarken. :)[signature][hline]all fired up
  • Yeni Oluştur...