MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 bak ege üniv. çarşısını biliyosan orda berber mehmet var. bornovaya taşındıktan sonra hep orda kestiririm. babam 25 senedir orda kestiriyor. tavsiye ederim.[signature][hline]Darkness is falling in to me If you are trying to save me Left me there And run away No chance left to win you again AHYAAAAAKKKKK!!!
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ankarada migrosto mos var orası guzel 15 kaada kesio bide bizim mahallede guzel kesiyo[signature][hline]the mAD maXimus
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 buldum kendıme berber en sonunda 4 mılyoana kesıyorlar ıyı muamale cektıler valla adam ıstedıgım gıbı kestırdı sanasa gırdım en sonunda dayanamamıstım mutlu oldum lem nasıl rahatladımda[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Brook Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Ben bayaa bi para veriyorum ama istediğim gibi yapıyor..45 milyona. Gelemk isteyen olursa özelden mesajt atsın..[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. Msn<--------->ICQ Antimodes52, 19 Aralık 2003 22:22 tarihinde demiş ki: Ölümümü her zaman bir geçiş olarak görmüştüm. Şimdi bakıyorum da, bu geçişte veda etme şansım olmayacak sanırım... Tanrım! Sevdiklerime bunu belirtemeden, sevmediklerimin hakkını helal edemeden, ayrılmaya hazır hissetmeden alma beni!
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ben 5 senedir aynı yerde kestiriyorum. 2,5 alıyo benden. zaten direk heryeri 2 ye vuruyo, bi tek önlerde azcık bırakıyo. devamlı müşterisi olduğum ve 2 haftada bir gittiğim için de özel olarak ilgileniyo, cok güzel yapıyo. tavsiye ederim. ataşehirde. ayrıca beni merak edenler albümden bakabilir. ehue. yeni resim koyamadım. bi an önce koycam. bi resim var böle bomba patlatır gibi cıkmısım kameraya basarken. :)[signature][hline]all fired up
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 45 cok yaw 20 küsür veriom bende[signature][hline]
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Deep-Night, 01 Haziran 2004 19:30 tarihinde demiş ki: en son 30 m e kestirdim :) Deep nerde senin berber ? İstanbulda msn ?
Norton_Antor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 walla saçımı 6 ayda bir falan kesitiriorum o da okul yüzünden.5 falan alıo adam.ama bi dahaki sefere gidip adam gibi bi kuaför de kestirecem.uzun ama düzgün duran bir model yaptıracam
Apex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 kendimi bildim bileli ayni berbere gidiyorum , evimin karsisinda :) 10 milyon sac sakal yikama cok memnunum .
Öne çıkan mesajlar