Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Yapma be fistan =(. Hani bana ortaklık? Silivride cillop gibi tarlalarımız var söyliyeyim, anasonlu biskuvi işine girelim bence.Rakı işi sakat.[signature][hline]What comes after forever?. Legalise it!
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 anasonlu bisküvi olur çikolata olur dur bakalım...[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Kakao yetişmiyor fistan buralarda, kusra bakma.[signature][hline]What comes after forever? Legalise it!
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 en son 30 m e kestirdim :)[signature][hline][i]#1176220387-.
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Ali Gür süfer 22 kagit aliyor ama derdini anlatabilirsin tam istedigin gibi yapiyor..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 30 milyon!! :-O Ben sadece ense ve yanları aldırıyorum kuaförde (berber uzun saçı beceremiyor) Tokalarla falan tutturuyorlar :-) ama çok güzel oluyor iş bitince. Bu da toplamadan sonraki dağınık mağara adamı halim...
can Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ee sence güzel mi gözüküyor bu kadar uzun saç? alexi kaça kestiriyorsun sen? adı ne ve nerde? lan harbi nerde kestirio millet anlamadım 2,5 milyondan bahsedio. oha lan 6-7 olur da 2-3 çok az be. adam uğraşmıyodur bile.[signature][hline]NbaTurk forumu...
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Yok be abi o da biraz fazla uzun olmus mino.. Bende uzatmayi planliyorum ama (lise..) omzu gecince hos olmuyo bence sanada yakismamis. Kendi gorusum tabi kizma...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ben de arıorm berber .. en son metrocity deki trio muydu onu denedim, beenmedim; tavsiye etmem ..
Mino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Yok la ne kızacam açınca millet zaten yarılıyor... Tabi kabardığı için direk mağara adamına benzemişim. Hemen hemen her zaman topladığım için bu kadar kötü durmaz... Ayrıca bakım yapmadığım da belli oluyor... (Neyse kapak olsun, böyle yapmazsanız beğenmediyseniz) :-P
Freak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Yo toplarsa falan minoya olabilir gayet neden olmasın şekil yapması lazım biraz. Benim saçlarımı babam keser her zaman(bayan kuaförü) bi sene falan saçımı hiç kestirmemiştim dağınık bıraktım sürekli iyce uzadı aslında uzatma amacım yoktu zaten uzatmak istesem öyle salıvermem. Neyse ama dökülmeye başlamıştı baya bende babama sordum evet zayıflamış saçın dedi. Bu sefer babama değil de başkasına kestirmek istiyodum beni hiç tanımayan ilk defa gören birine gitmek istedim ve kafa yapıma uygun güzel çok kısa olmayan (amerikan, subay traşı vb..) Gittiğim yer baya güzel biyerdi 15 milyon aldı ama adam işini biliyordu çokta memnun kaldım modern bi kesim oldu. Yeri bahçelievlerde migrosun üst katı Genç Saçlar diye biyer bahçelideki en iyi 2 bayan kuaförüyle işinde usta bi erkek berberi birlikte açtı orayı güzel gidilebilir. Ama şekli öğrendikten sora hep babama kestiriyorum hem beleş hem yılların ustası:D. Bi de ucuz berber pis berber kaka berber saç kıran olurum diyenleri gördüm pek fiyatıyla alakası yok sanırım nezih bir yerdeki sakin küçük berberlerde gayet güzel kesebiliyor burada 6 15 milyon arası değişiyor berberlerin fiyatları tabi çırağa kestirirseniz sakata gelebilirsiniz "abi kusura bakma kulağın üstünden biraz aldık bölede iyi oldu ama yakıştı yani..." gibi şeyler duyulabilir. Bi de iyi berber benim söylediğimi kesen berber değildir bence bana en uygun saçı en güzel saçı çıkarabilen berberdir.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Valla benim saçları kesebilmek g.t istediği için benden 7.5 alıyo.Ama çok memnunum gelen gelsin Beylerbeyi'nde... :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ KADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Fistan, 01 Haziran 2004 18:36 tarihinde demiş ki: aslında berberde bi katalog olcak bi sürü saç modeli seçip beğeneceksin birini aha böyle olsun diceksin adam kesecek. bulamadım gitti öyle bi berber :P eheh var benimkinde katalog. İstanbul/Fındıkzade de 4 yıldıslı Grand Anka hotel ının kuafor u. 13 kaat alıo
Leath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 abi onler haric heryeri 3 e vur,onleride biraz kisalt 3 milyon 30 milyon veren arkadaslar kafalarina sac kestirtmektenb aska ne yaptiriyor merak ettim?[signature][hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Spartan, 25 January 2004 14:31 tarihinde demiş ki: yahu kızların her gün gördüğü şeyler, nesi ayıp
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Fistan, 01 Haziran 2004 18:36 tarihinde demiş ki: aslında berberde bi katalog olcak bi sürü saç modeli seçip beğeneceksin birini aha böyle olsun diceksin adam kesecek. bulamadım gitti öyle bi berber :P dırek senı bayan kuaforune allalım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Lalus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 fenerbahce orduevinde 750bine kesiyolar dedi arkadasım.. eheheh istersen oraya bi ugra. ama model secenegi olduunu sanmıorm fixtir:-)[signature][hline]Tarist (17:33) : demek ünlü olmak istiyosun Tarist (17:34) : çekinme bi içki al Tarist (17:34) : veya dur sana bi içki hazirliyim
Llama Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 ordu evıne nasıl gırıcez olum para sorun degıl maksat guven temızlık[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Muhaha Mino 2. Resimi Tuvaletteykenmı cektın :-) Wala bende uzun zamandır aynı berbere gıderım ıste 10 kaata yapıodu ama 4 aydır falan gıtmıyorum uzatıcaz bakalım.[signature][hline] The Truth is out There
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 benim 15 kaada kesiyor.. yıkama dahil....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür
Ragnar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 said: Absolut, 01 Haziran 2004 18:40 tarihinde demiş ki: Saç, sakal, yüz bakımı, manikur = 35 :) Ama genelde 15-20 arası olan seçimi yapıyorum. yüzüm bakımsız elim manikursuz sakallarda pis kalsın. Kes abi, tanrının adıyla kes. Nereye Gidiyorsun ?[signature][hline]Dragger.Org
miyamoto_musashi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 aynı berbere giderim yıllardır. 3 milyon saç sakal yıkama. 3 ayda bir. 3 numara. 3.[signature][hline]samurai's way is to know how to die. No more no less..
nek2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ya bana da lazım izmirde bir berber lazım. tercihen karşıyaka tarafları. 2 sene öncesine kadar güzelyalıya gidiyodum. ama ksk den güzelyalıya traşa gitmek de kasıyo :) 15 e kadar verebilirim berbere eğer gerçekten iyiyse. ama 1 cm kes dediğimde 1 cm kesecek bir berber olması lazım. geçen gün gittim, uçlarından aldır daha çabuk uzar dediler diye, 1 cm kes dedim herif saçın yarısını götürdü. gözlerimin altına gelen saçlarım şimdi kaşımın üstünde :(
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 said: Deep-Night, 01 Haziran 2004 19:30 tarihinde demiş ki: en son 30 m e kestirdim :) 30 milyon verdiğimde beckhama dönüştürmesi lazım beni...[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş...
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 öyle zaten[signature][hline][i]There's a million mouths to feed / And I've got everything i need / I'm breathing / And there's a hurting thing inside / But I've got everything to hide / I'm grieving
Aaxel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Benim saçlar doğal ortamda aşınıo zaten berbere gerek kalmıo[signature][hline]Keep Walking
Öne çıkan mesajlar