soulberry Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 neden böyle diyolar bilmiyorum. ben ailemle ne zaman kapışsam dostuma ve arkadaşlarıma açılıyorum. sansürsüz anlatıyorum her şeyi. acaba içlerinden "tipe bak. aile sorunlarını çatır çutur anlatıyo" diyolar mıdır bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 niye ki olağan dert anlatma ritüellerinin ayrılmaz parçalarından biridir aile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Gayet anlatılır. Hatta rahat rahat küfür bile ederim kendilerine bazen anlatırken. İçinde kalmasından iyidir. İçinde kalırsa patlarsın, sorun yaşıycak bi ailen bile kalmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 aile içindeki sorunlar aile içinde kalır, kalmazsa da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ahanda bundan dolayı http://www.youtube.com/watch?v=qYzrYXRGWkU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 anlatılcak şey var anlatılmıcak şey var.ailenden biri adam öldürmüştür hırsızlık yapmıştır hapse girmiştir bişey olmuştur.gider anlatır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Anlatırım heralde ben. Neysek oyuz kardeşim, bilen de olduğumuz gibi bilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 karım beni aldattı.annem başkasına vardı.babam ibneymiş bunlarda anlatılır mı :) bi sınırı var.ince ince anlatılmaz.bir süre sora karşıdaki e senin ananda kaşarmış babanda hakkaten ibişmiş der boku cıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Valla babam topsa top der. Her şey anlatılır bence de herkese anlatılmaz. Adam gibi adama anlatıcaksın. Olay o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Anlatılmaz çünkü dinlemesi çok sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 nileppezdel said: Valla babam topsa top der. Her şey anlatılır bence de herkese anlatılmaz. Adam gibi adama anlatıcaksın. Olay o :) yahu farkedermi kime anlattıgın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Eder. Korktuğun şey dedikodu çıkmasıysa yada ters tepki almaksa eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 alevi okudum, "ne la bu" dedim başlığa girince fail oldum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 alevli okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 herşeyin fazlası hasar. Fazla anlatmayacaksın yok annen şöle böyleymiş baban ibişmiş şeklindeki yorumlamaları geçtim. Über empati yaptığını düşünüp(!) abi sen yanlışsın (o derece yüz bulup) şeklindeki yaklaşımlar insanı kasar. Deşarj olayım derken sinir hastası olursun böyle insanlar yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yıllardır ibiş kelimesini görmüyordum emeğine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 arkadaşına bağlıdır esasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 sen babana ipne dersen millette ipne der. hatta sana ipne oğlu falan diyebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 calimero said: alevi okudum, "ne la bu" dedim başlığa girince fail oldum:D +1 bide 'alevi meseleler başkasına anlatılmaz' diye okuyunca dedim Abdullah Gül yine bi açılım yaptı heralde direk kurdum kafamda. Ailevi meselelere gelince eğer çok yakınınızdır paylaşmaya ihtiyacınız vardır anlatırsınız ama öyle aşırı samimiyet yoksa elemanla sadece arkadaşsak kalkıpta anlatmam. He bu durumda karşımdaki bana anlatsa 'ulan adamın psikolojik sorunları var heralde anlatılır mı bunlar' diye düşünürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 aile kutsaldır.. tabii her aile kutsal olmayabilir. kol kırılır yen içinde kalır. ama bazı kırıklar öle deriyi falan yırtıp dışarı çıkıyor. oldukça kötü oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 insan ne kadar nefret ederse etsin annesinden babasından falan başkalarının onu haklı bulması uğruna ailesini kötülemesi yalnış her daim. en yakın arkadaşına anlatırsın çünkü o senin en yakın arkadaşındır içini bilir. sevgiline anlatırsın o senin sevgilindir içini bilir sana bakış açısı değişmez olan olay yüzünden. ama ulu orta aile meselesini anlatmak yersizlik net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ben en güvendiğim insana anlatmıştım babamla benim aramdaki bi meseleyi. kavga ederken sıkışınca yüzüme vurmuştu.çok kötü hissetmiştim. bence de anlatılmamalı ailevi meseleler başkalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kaprise bağlı aile sorunlarıyla bi erkeğin hoşlandığı hatun hakkında aşk masallarına dayanamıyorum anlatmayın, bişey diyemiyoruz saatlerim boşa gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Bence aile ile ilgili pozitif veya negatif hiçbirşey hiçbir arkadaşa anlatılmamalı.Ben hiç anlatmadım anlatmamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 napae said: ben en güvendiğim insana anlatmıştım babamla benim aramdaki bi meseleyi. kavga ederken sıkışınca yüzüme vurmuştu.çok kötü hissetmiştim. bence de anlatılmamalı ailevi meseleler başkalarına.gayet anlatılabilir ama karşındaki adam olucak , böyle insanlar ya çocuktur yada olgunlaşmamış ruhlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar