Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"ailevi meseleler başkasına anlatılmaz"


soulberry

Öne çıkan mesajlar

herşeyin fazlası hasar. Fazla anlatmayacaksın yok annen şöle böyleymiş baban ibişmiş şeklindeki yorumlamaları geçtim. Über empati yaptığını düşünüp(!) abi sen yanlışsın (o derece yüz bulup) şeklindeki yaklaşımlar insanı kasar. Deşarj olayım derken sinir hastası olursun böyle insanlar yüzünden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

alevi okudum, "ne la bu" dedim


başlığa girince fail oldum:D


+1 bide 'alevi meseleler başkasına anlatılmaz' diye okuyunca dedim Abdullah Gül yine bi açılım yaptı heralde direk kurdum kafamda.

Ailevi meselelere gelince eğer çok yakınınızdır paylaşmaya ihtiyacınız vardır anlatırsınız ama öyle aşırı samimiyet yoksa elemanla sadece arkadaşsak kalkıpta anlatmam. He bu durumda karşımdaki bana anlatsa 'ulan adamın psikolojik sorunları var heralde anlatılır mı bunlar' diye düşünürüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

insan ne kadar nefret ederse etsin annesinden babasından falan başkalarının onu haklı bulması uğruna ailesini kötülemesi yalnış her daim. en yakın arkadaşına anlatırsın çünkü o senin en yakın arkadaşındır içini bilir. sevgiline anlatırsın o senin sevgilindir içini bilir sana bakış açısı değişmez olan olay yüzünden. ama ulu orta aile meselesini anlatmak yersizlik net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

ben en güvendiğim insana anlatmıştım babamla benim aramdaki bi meseleyi. kavga ederken sıkışınca yüzüme vurmuştu.çok kötü hissetmiştim. bence de anlatılmamalı ailevi meseleler başkalarına.
gayet anlatılabilir ama karşındaki adam olucak , böyle insanlar ya çocuktur yada olgunlaşmamış ruhlardır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...