kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 valla meçhul kafamda projeler yok değil antalyayı terkedebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 deniz aşırı gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ginaly said: "Urgunta Wolfer" said: Eskiden bu Microsoft World deydi galiba? Ataç kardeş vardı. Böyle gelir gider. Yazı ile ilgili bir şey derdi. Bence ginaly daha iyi. Bence Microsoft World ginaly diye bir bot türetmeli. Üstad ne zaman görsem yanlış düzeltmedesin. Ataçlar çöpe, ginalylerin yükselişi(Bu da programın sloganı olsun bari :P ) :D ginaly said: allahta değil, Allah da. Hani Excel'e Excell diyen çok duydum da Word'e World diyen ilk kez duyuyorum. Hacı sen bambaşkaymışsın ya. Möööğöm olan niyet :D Niyetini sağlam tutacaksın gerisi yazılmışsa olur. Yanlış yazılmışsa da olur doğru yazılmışsa da olur :P. Sen onu bunu bırakta bak nasıl geldin yine aynı şekilde. Demekki tezimi sende destekliyorsun:P. Teşekkürler ginaly yazım yanlışlarımı düzelttiğin için. Cidden ya ataç gitsin sen gel Word'e :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Olamaz burada büyük bir yazım yanlışı atlanmış !1!!! hepinizi kınadım. ataç değil ataş olacak o. ataş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tanrı kutsasın hepinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 balkondaydım bu sabah, marmara denizine karşı menemen. bir kenarda da sucuklar bekliyor beni. yedim tek tek, ara ara. bide şarkı çalıyordu arkada. queen falan. deniz durgundu, çayımdan yudumladım, sigaramdan fırtladım. oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar