Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercenary Spec İle İlgili

Ciguli

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben tam sınır aşamasındayım herhangi bir spece puan verdigim zaman artik karar vermek için cok geç olacak. Çevremde hiç merc olarak 50.lvl rr'si yüksek olan birisi olmadıgı için bilmiyorum.Arkadaşlardan gelen önerilerlede kafam cok karıstı.Ben speclerimi 50 Dw 50 Slash 28 Parry yapayım yoksa 50 Dw 44 slsh 37 Parry mi ? Kafama takılanlar ise şunlar:

50 Slsh ile 44 slsh arası muazzam damage farkları olurmu.RvR de hiç bir 50 charla bulunamadıgım için rvr de ne olur ne biter bilmiyorum.

28 parry Mop ile 37 seviyelerine ulaşırmı ? işte aklınıza geldiği şekli ile beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum.Şimdiden hepinizin ellerine kollarına sağlık...

[Bu mesaj Ciguli tarafından 30 Mayıs 2004 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben su an 41 slash, 40 parry(henuz auto gelisen thrustimi respec yapmadım yapınca 42 parry olcak) ve 50 dw yim.
41 slash ile 50 slash arasinda dmg ne kadar farkeder bilemicem ama 28 parry ile 40 parry cok farkediyo. özelliklede parry ile acılan ve stun yapan komboyu kullanmak acısından baya iyi oluyor.
Dun ilk defa mercem ile ciddi anlamda rvr ye gittim. full buffliyken ve 41 slash ile main hand 250 off hand 120 ve 100 falanda crit bu tur vuruslarım oldu diger tanklara ama 50 slash de bu ne olur bilemicem.
Tabi bu karakterim daha basında dmgler az gelebilir bazılarına ehe ama karsıdaki bi hayvan troll sana 860 vurduktan sonra neye yarar 50 slash[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc
Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc
Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay
Sosyal ağlarda paylaş

verilen her parry puani parry sansini %0.5 arttirir bu durumda, 28 parry ile 38 parry arasında %4.5 luk bir fark söz konusı. alınan her MOP ise parry sansini %3 etkiler. mop3 aldiğini farz edersek, 28 parry,11 item,5rr,mop3=%14+%5.5+%2.5+%9= %31sansin olucaktir.
parryi 38 yapar ama mop almaz isen parry etme sansin; %27.5 de kalacaktir. demekki mop ile parry aciklarini kapatabilirsin.
2. olarak rvr de çabuk öldüren ama çabukda ölen bir classın. %4.5 parry nin hayatta kalmana çok fazla katkısı olacagını sanmıyorum. ama o puan ile 50 slash alırsan 1) maximum dmg cap'e ulaşırsınki bu rr puanları ile falan halledilebilinecek birşey değil. 2) senden bekleneni yaparsın yani dmg verirsin. 3) slash'ın diamondunu alırsın.
sonuç; 50 50 28 doğru seçimdir
Sosyal ağlarda paylaş

didişmeyin yahu.
bilen varsa anlatsin burda.
40 parry olayina gelince; rvrde asil dmgleri casterlardan yiyeceksin ve asil hedefinde onlar olacak.specklerde gladric örneğini kabul etmiyorum zira adamın ulaştığı nokta ve sahip olduğu itemlar ortada. oynadığı serverin yapısıda ortada. senin oynadığın serverda (queniver) bariz mid üstünlüğü var ve çoğu zaman albler g1 den bile dışarı çıkmakta zorlanıyor. o serverda öyle 40 parry alıp malkoçoğlu misali tek tabanca takılmak hayal. haaa olursun rr5 sende specini yaparsın gladric gibi şansını denersin ama o spec başlangıç için çok ideal bir spec değil. başlangıç için grupla dolanacaksın casterlara dalacaksın; bunun içinde 50 50 28 en iyisidir. kime sorarsan sor bu böyledir...
Sosyal ağlarda paylaş

us de oynuyosan eger
pendragona gireceksin camtest.exe ile daha sonra orda bi char yaraticaksin lvl0 filan onunla
/charcopy servername charname
komutunu giriceksin sonra oyunan cikip bekliceksin onlar kopyalayinca mail aticaklar sana
euda isen bilmiyorum[signature][hline]What does not kill,makes stronger.
Sosyal ağlarda paylaş

en cok dmg yi casterlardan yiceksin diye bisi yok bence su kay da darkabe denen bd bana 500 vururken troll hayvanın biri 800 den assa vurmadi two handed ile yani o bi sart degil bence terside olabilir.
bi kere bence rvr de su class sunlari kesmeli gibvi dusunce yanlıs veya her zaman uygulayamıyorsun. misal olarak sen casterlara dalsan dusman tanklarınıda, senin casterlar kesmeli ancak onlar zaten direk senin casterlara yardırıyolar ki 2 vurusta alıyorlar assa. denilen durum sistemli calısan bi grupta olabilir mezz basarılı olur tanklar ilk casterlara dalar falan ama ben henuz kay da onu yapılabildigini gormedim belkide yapılıyodur ben rastgelmedim. ne zaman gitsek ilk mezz yiyip dagilan biz olduk.
Ha ben 50 slash yapmayin demiyorum full respec stone bulsam bende yaparım denerim su anki dmg lerimi pek begenmedim ama su bi gercek tabi hangisini secerseniz secin mutlaka bi kaybınız oluyor.bence degnegin 2 ucuda b..lu:)[signature][hline]Sartre-lvl 50 eld (yorum yok)-exc
Recep usta- lvl 46 bm(bakıcaz bi caresine)-exc
Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?)-exc
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil-kay
Sosyal ağlarda paylaş

Tmm specle ile ilgili fakat ben kafamdaki soru işaretlerini orda yazdım altına sorumun asıl onemli olan onlar.Kafamdaki sorular diemi spec açsaydım ? SouLForGeD neyse sende yerine göre haklısın sert çıktıysam üzgünüm amacım kimseyi kırmak degil kusura bakma :(

[Bu mesaj Ciguli tarafından 31 Mayıs 2004 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
copperelf, 31 Mayıs 2004 16:08 tarihinde demiş ki:
didişmeyin yahu.
bilen varsa anlatsin burda.
40 parry olayina gelince; rvrde asil dmgleri casterlardan yiyeceksin ve asil hedefinde onlar olacak.specklerde gladric örneğini kabul etmiyorum zira adamın ulaştığı nokta ve sahip olduğu itemlar ortada. oynadığı serverin yapısıda ortada. senin oynadığın serverda (queniver) bariz mid üstünlüğü var ve çoğu zaman albler g1 den bile dışarı çıkmakta zorlanıyor. o serverda öyle 40 parry alıp malkoçoğlu misali tek tabanca takılmak hayal. haaa olursun rr5 sende specini yaparsın gladric gibi şansını denersin ama o spec başlangıç için çok ideal bir spec değil. başlangıç için grupla dolanacaksın casterlara dalacaksın; bunun içinde 50 50 28 en iyisidir. kime sorarsan sor bu böyledir...
Bizim serverda bi adam var herif pally haliyle +600 dmg koydu mercime :) pbaoe koymuyo bana o kadar[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki:
ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen
senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...