Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Simdi, ben birine paypal'dan para versem, o da bana Auth key'i alsa, olur mu? Kullanilmamis olsun, tabi ki. (Auth key parasi + ustune bi kac tl de veririm hatta :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 paypaldan para vereceğine siteden alsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Baktigim sitelerde ya stokta yoktu ya da sadece US keyi satiliyordu :/ Wow'un sitesinden de alamiyorum, hesap annemin adina kayitli, benim karti kullaninca olmuyor. Annemin kartini da kullanmak istemiyorum. Neyse, boyle yapmak isteyen yoksa baska bi sekilde hallederim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Neyse hallettim bi sekilde, topic kilitlenebilir/silinebilir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar