Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Hehe, canım sıkıldı bir anket düzenleyeceğim sizlere, ufak bir anketçik... Müzik aleti forumundaki soruyla başlayalım. -Müzik aleti çalarmısınız, hangisi? -EN çok ilham aldığınız kişiler kim? -Nasıl başladınız herhangi bir enstrümana? -İlerde meslek edineyi düşündünüz mü? ( Bu soru Deamona :P)[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Yazdık cevaplayalım :) -Davul ve klavye çalarım. -Mike Portnoy, John Bonham, Terry Bozzio -Klavye dersi almıştım ilkokulda ilk 3 sene özel hocaya gidip, bateriye de arkadaşların ve BG konserinin gazı ile başladım :) -Meslek olarak edinmeyi düşünmüyom, ama hobi olarak çalıcam heralde sürekli.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall... Edit: Unutmuşum3. soruyu hehe [Bu mesaj Volfied tarafından 26 April 2003 09:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 - Guitar - Jimmi Page , Slash ,Jimi Hendrix - Slashin karizmatik sololarina ozenmistim hehe sonra ama daha bir baska acidan bakiyorum artik - Dusnmeye basladim Graphic Design cikip konservatuar bile dusnuyorum[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 -Gitar -Paco de Lucia -Basbayaa -Düşünmem[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 -Müzik aleti çalarmısınız, hangisi? -EN çok ilham aldığınız kişiler kim? -Nasıl başladınız herhangi bir enstrümana? -İlerde meslek edineyi düşündünüz mü? - gitar - steve vai , mike portnoy , tom morello ,stefan elmgren , - içimden geldi başladım nasıl hatırlamıyorum baya oldu.. - hayallerim var ama bakalım herşey olucağına varır.[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waxwing Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 -bass gitar -Dan Andriano -arkadaşim doğum günümde hediye etmişti -zor gözükuo ama neden olmasin[hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar