Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

150ytl civarlarında mp3 player

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamınbiri said:

16 gb'ı türkiyede 900 milyondu ben 200 dolar'a aldığımda:D

16 gbmı. uhh
ben daha 2gb dolduramadım müzik. 310 tane filan var çoğunuda dinlemiyorum bile. sürekli yeni şarkılarla güncelliyorum 2 gb dolmadı daha. 16gb çok ya. ekranı varsa destekliyosa filan film atılır anca
Mesaj tarihi:
Kişiye göre değişir. Bende de 40GBlik mp3 player var, 35'ini falan doldururum.

Artık o cihazı terkettim, daha küçük çözümlere geçtim 6-8GB idare eder diyebiliyorum ancak.

edit: içimde kaldı söylemeliyim; GBsi büyük olan büyük adamdır gibi bir kompleks içerisinde yazmadım mesajı. Sakın ola öyle anlaşılmaya. Aksine malımdır müzik konusunda, bi halt bilmem dinlediğim grupla falan ilgili. Ama kendi zevkime uyan çok parça dinlerim.
Mesaj tarihi:
Sony cihaz ile ilgili olarak:
• Hızlı şarj işlevi - 3 dakika şarj edin ve 90 dakika kullanın. Tam şarj 16 saate kadar dinleme süresi sağlar.
Gerçekten doğru mu bu bilgi?
(en yüksek ses ve equalizer ile olmaz tabi de...)
Mesaj tarihi:
zen kullanmadım ses kalitesini bilemiycem ama ipod shuffle ın hem sesi iyi hemde acaip uzun şarjı gidiyor. zen in ipod a göre şarj süresinin çok daha kısa olduğunu duymuştum(kaynak: media markt)
Mesaj tarihi:
zen stone plus var bende
dışarıya ses veren modeli, gereksiz zımbırtı demeyin, bazen çok işe yarıyor, hem de kaliteli de ses veriyor

siyahı falan tüm teknosalarda var, ses kalitesi de gayet iyi, ki kendi kulaklığı da güzel aletin

tek sorunu, ekran var ama liste gösterimi yok, ben de klasör klasör ayırmayı sevmiyorum
Mesaj tarihi:
Kendercik said:

Sony cihaz ile ilgili olarak:
• Hızlı şarj işlevi - 3 dakika şarj edin ve 90 dakika kullanın. Tam şarj 16 saate kadar dinleme süresi sağlar.
Gerçekten doğru mu bu bilgi?
(en yüksek ses ve equalizer ile olmaz tabi de...)

Ben de başka model Sony var, gerçekten de 2-3 dk şarj ile en az 80 dk gidiyor.
Mesaj tarihi:
doom günüm olması vesilesiyle ev arkım kendi zen neoonII'sini bana verdi :D benimde gerek kalmadı mp3 almama fln, seviyordum zaten neeon'u çok şükela oldu :D
Allah herkese böyle ew arkı nasip etsin diyim burdan da.
Mesaj tarihi:
senko said:

gianly bende onu istiodum ama türkiyede siyahını bulamadım
her yerde pembesi var.

bunun ekranlısının siyahı var ama ona da herkes şarjı hemen bitiyor demiş.

@bella: sendeki de güzelmiş ama boyutu büyük gibi ya biraz.

electroworldde gördüm ben siyahını. ama çok kalın yahu, ilk çıkanı incecikti bunun, 1 gb olan.
Mesaj tarihi:
Ya bende işe başladım otobüslerde falan çok sıkılıyorum telefonumda eskidi müzik dinleyemiyorum.

ıphone falan almayı düşünüyorum ama şimdi 3Gs çıkacakmış
mp3 olsun ayrıca filmleri falan dizileri izleyeyim istiyorum uygun fiyatlı bişeyde.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ginaly said:

2gb, tamamen mobil,
kulaklık da sendense,
45 liraya bu işi çöz.

http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/500/bd50528.jpg

bende zen stone 2gb war. fiyatına aldanıp iyi değil diye düşünme fiyatına göre kalitesi gayet iyi. şarjı falanda baya gidiyor. tavsiye ederim:D
  • Yeni Oluştur...