Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adamınbiri said: 16 gb'ı türkiyede 900 milyondu ben 200 dolar'a aldığımda:D 16 gbmı. uhh ben daha 2gb dolduramadım müzik. 310 tane filan var çoğunuda dinlemiyorum bile. sürekli yeni şarkılarla güncelliyorum 2 gb dolmadı daha. 16gb çok ya. ekranı varsa destekliyosa filan film atılır anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kişiye göre değişir. Bende de 40GBlik mp3 player var, 35'ini falan doldururum. Artık o cihazı terkettim, daha küçük çözümlere geçtim 6-8GB idare eder diyebiliyorum ancak. edit: içimde kaldı söylemeliyim; GBsi büyük olan büyük adamdır gibi bir kompleks içerisinde yazmadım mesajı. Sakın ola öyle anlaşılmaya. Aksine malımdır müzik konusunda, bi halt bilmem dinlediğim grupla falan ilgili. Ama kendi zevkime uyan çok parça dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu Sony nasıl? Creative Zen Stone da iyidir ama. Son bir öneri o da Philips GoGear. Gerçi Philips kulaklıkları pek beğenmem ama senin zaten avrmış kulaklık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 O Sony harika ben kullanıyorum 1gb'lik olanını 70ytl'ye almıştım.Hem ucuz hemde ekran falan var bilgisayardan playlistte girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Sony cihaz ile ilgili olarak: • Hızlı şarj işlevi - 3 dakika şarj edin ve 90 dakika kullanın. Tam şarj 16 saate kadar dinleme süresi sağlar. Gerçekten doğru mu bu bilgi? (en yüksek ses ve equalizer ile olmaz tabi de...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 zen kullanmadım ses kalitesini bilemiycem ama ipod shuffle ın hem sesi iyi hemde acaip uzun şarjı gidiyor. zen in ipod a göre şarj süresinin çok daha kısa olduğunu duymuştum(kaynak: media markt) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 zen stone plus var bende dışarıya ses veren modeli, gereksiz zımbırtı demeyin, bazen çok işe yarıyor, hem de kaliteli de ses veriyor siyahı falan tüm teknosalarda var, ses kalitesi de gayet iyi, ki kendi kulaklığı da güzel aletin tek sorunu, ekran var ama liste gösterimi yok, ben de klasör klasör ayırmayı sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Kendercik said: Sony cihaz ile ilgili olarak: • Hızlı şarj işlevi - 3 dakika şarj edin ve 90 dakika kullanın. Tam şarj 16 saate kadar dinleme süresi sağlar. Gerçekten doğru mu bu bilgi? (en yüksek ses ve equalizer ile olmaz tabi de...) Ben de başka model Sony var, gerçekten de 2-3 dk şarj ile en az 80 dk gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 mp3 calsın, film izleyeyyim arada bi falan diyosan zen on numaradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 doom günüm olması vesilesiyle ev arkım kendi zen neoonII'sini bana verdi :D benimde gerek kalmadı mp3 almama fln, seviyordum zaten neeon'u çok şükela oldu :D Allah herkese böyle ew arkı nasip etsin diyim burdan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 senko said: gianly bende onu istiodum ama türkiyede siyahını bulamadım her yerde pembesi var. bunun ekranlısının siyahı var ama ona da herkes şarjı hemen bitiyor demiş. @bella: sendeki de güzelmiş ama boyutu büyük gibi ya biraz. electroworldde gördüm ben siyahını. ama çok kalın yahu, ilk çıkanı incecikti bunun, 1 gb olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ya bende işe başladım otobüslerde falan çok sıkılıyorum telefonumda eskidi müzik dinleyemiyorum. ıphone falan almayı düşünüyorum ama şimdi 3Gs çıkacakmış mp3 olsun ayrıca filmleri falan dizileri izleyeyim istiyorum uygun fiyatlı bişeyde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2009 ginaly said: 2gb, tamamen mobil, kulaklık da sendense, 45 liraya bu işi çöz. http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/500/bd50528.jpg bende zen stone 2gb war. fiyatına aldanıp iyi değil diye düşünme fiyatına göre kalitesi gayet iyi. şarjı falanda baya gidiyor. tavsiye ederim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar