calimero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Hehe. Avrupa da sosyalizmin ayak sesleri duyulmaya başlanıyor yeniden. Fransa da Anti-kapitalist parti adlı bir oluşum ortalığı kasıp kavuruyor. sosyalist partiden daha fazla güce sahip şu anda bu oluşum. Sarkozy ile (en az) kafa kafaya gidebileceği düşünülüyor. gg Sarkozy, gg kapitalizm. Macaristan da da sol ciddi yükselişte. Ülke harap ve bitap düşmüş durumda. kapitalizm karşıtlığı ciddi revaçta... Bakalım, rüzgar yine avrupa dan geleceğe benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 niye garbage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ntvyi izledin sanırım bbc türkçe servisi haberiydi az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 AVRUPA AYAKTA, KAPITALIZMIN BACAKLARI TITRIYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası gibi unutulur bir iki haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 konu dışı garbıça dönmesin diye. ha banlıyım zaten oradan ama banlanmadan önce bu kararı almıştım zaten. oranın modlarına güvenimi tamamen yitirdim (görece dasaaa dışında) kuralları uygulamadaki objektiflik ile ilgili. zaten konu dışı (diğer konulara girmeyen her şey" olarak tanımlanmış. garbage ile farkı olduğunu düşünmüyorum. bu yüzden garbıç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ADAM DEVRİMCİ YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 eagle_dnz said: ntvyi izledin sanırım bbc türkçe servisi haberiydi az önce daha önceden de takip ediyordum fakat macaristan olayını bbc türkçe den duydum. ayrıca dün izlemiştim bu haberleri görünce aklıma geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ayrica fransizlari sallayan kaldı mı dunyada? sarkozi kim? herif once adam olsun karisinin ciplak pozlarini toplasin. boyle bir millet iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Otedengelen said: ayrica fransizlari sallayan kaldı mı dunyada? sarkozi kim? herif once adam olsun karisinin ciplak pozlarini toplasin. boyle bir millet iste. oha fransa her zaman önemli olmuştur ve önemli olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 abi sarkozy nin karısının fotoları beni ilgilendirmez ama dünyayı saran bütün akımların ilk deneyimleri hep fransa dadır ve buradan çıkmıştır pratikleri. dünya da en az uyum sağlama da (obedience) fransa dadır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 escinsel modacilar ve sigara saticilari icin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 calimero said: abi sarkozy nin karısının fotoları beni ilgilendirmez ama dünyayı saran bütün akımların ilk deneyimleri hep fransa dadır ve buradan çıkmıştır pratikleri. dünya da en az uyum sağlama da (obedience) fransa dadır... niye bu anarsi sevdasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 fransız ihtilali, paris komünü, 68 olayları vs ilk akla gelenler... Edik: Otedengelen said: calimero said: abi sarkozy nin karısının fotoları beni ilgilendirmez ama dünyayı saran bütün akımların ilk deneyimleri hep fransa dadır ve buradan çıkmıştır pratikleri. dünya da en az uyum sağlama da (obedience) fransa dadır... niye bu anarsi sevdasi? anarşi sevdası değil abi kapitalizm in şu andaki rakibi sosyalizm için de öldürücü bir etkendir "obedience". obedience olmasaydı Sovyetler, Çin, Küba gerçek sosyalizm e gidebilirdi baskı sayesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Otedengelen said: escinsel modacilar ve sigara saticilari icin mi? fazla öteden gelmemişsin sanırım sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 herseyi bir kenara biraktiginizda fransizlar avrupanin izmirlileridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 e negzel işte:) ayrıca edik olarak türkiye nin gavurunun izmir olduğunu düşünürsek avrupa nın gavuru da fransa oluyor ve müslüman falan oluyor herhalde fransa:P Not: edikten sonrası geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 beğenemediniz mi ? ben de beğenemedim aslen, fransızlar mı başlatacakmış solcu akımı? onlar olsa olsa elitist entel akımı başlatır gibi geliyor ama hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 offf çok ciddisiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=t9eNru2WO6Y&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 calimero said: e negzel işte:) ayrıca edik olarak türkiye nin gavurunun izmir olduğunu düşünürsek avrupa nın gavuru da fransa oluyor ve müslüman falan oluyor herhalde fransa:P Not: edikten sonrası geyiktir... en azından izmirin kızları güzel, fransız kızlar koltuk altı falan traş etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 E uyardım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar