Soulbringer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Ellerinde bir elveda busesi Sozlerimde yalandan arinmis bir bebek gulumsemesi Duyuyorum bir keman sesi Kirik ve eski dokuk bir viranede Bir guzel animsiyorum Ashka ashik. Gozlerinde degme okyanuslarin renginde bir bugu. Sozlerinde bir cekingenlik Sessizlik mi yakinlastiriyor onu bu sozlere Yoksa bir hissizlikmi kapliyor tum salonu Maskeler atilmalimi diyor ruzgar hircinca Yagmur umarsiz... Sonbaharin yapraklarinda Herbirinde bir ashk anisi Paramparca kalpler... Disari bak guzel!! Disari bak !! Bu yagmur bu hircin ruzgar Ashkin cenazesi kalkiyor .. Gozlerinde.. '' Arabanin camindan oylece suzdu o genc cocugun intihardan yerle butunlesmis bedenini ve onun yazdigi siiri.Telsizine davranmak yerine cebinden cikardigi cakmagi ile tutusturdu siir yazili olan kagidi ve fisildadi.. '' Ashk hakeder yanmayi...'' '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Çok keyif verdi tekrar okumak şiirlerini. Buralara daha sık yazman dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ianılmaz keyifli çok fena hazlar aldım az kalsın cinsiyet değiştiridoydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 @Olivies abi n'aptın sen yazıya yorum yapma hususunda ben de duygularımı dile getirmede özürlü bi insanım . Beğendim(tu) edit: de ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ashk ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Laraken said: ashk ne? turkce harflerim olmadigi icin anlasilir olsun diye oyle yazmistim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar