lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 donanım haber çekirdek aşırmak :P benim kuzen beko da üretim müdürü iken söylemiştim, arçelik ile beko arasında ne fark diye arçelikde üretim bandından düşeni beko markası vuruyoruz demişti onun gibi olay bu da :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 VAy anasını dedim, eskiden bir ekran kartına kurşun kalemle yapılan bir müdehale vardı. Bunu görünce o aklıma geldi. Çekirdek aşırtmadan sonra daha neler göreceğiz çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 o ekran kartı 7600GS Sonic idi :D ben yaptım ama yememişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Vargath said: VAy anasını dedim, eskiden bir ekran kartına kurşun kalemle yapılan bir müdehale vardı. Bunu görünce o aklıma geldi. Çekirdek aşırtmadan sonra daha neler göreceğiz çok merak ediyorum. evet aynen. amd athlon işlemcilerin birinde de çarpan kilidini kırmak için kurşun kalemle bir yerleri çiziyorduk yine, chip dergisi anlatmıştı. ayrıca bu tutorial ın bir benzeri tom's hardware da da yayınlandıydı geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 e bi dakika, 3 çekirdekli phenom alırsak bozuk ürün mü almış oluyoruz teknik olarak ? veya adamlar manyak mı 4 çekirdekle maliyeti arttırıp hadi birini kapatalım maksat abukluk olsun diye birini devre dışı bırakıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bir de elektrik harcamasında deli bi artış oluyo normalde 4 çekirdeğin harcadığı elektrik o kadar varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Ortada bozuk islemci satilmasi veya bazi 4 cekirdekli islemcilerin farkli etiketlenip satilmasi gibi bisey yok, kim kimi yiyor anlamadim. o kadar islemci die architecture lar aciklaniyor islemciler cikarken, hangi cekirdek nerede, memory control nerede yapiliyor, cache ler nasil yerlestirilmis islemci alanina gosteriliyor, inceleyenler anlayacaktir; bunlar herseyden once farkli tasarlanmis islemciler en bastan, bozulunca islemcinin mimari yapisida mi bozuluyor? Bu hareketin tek aciklanabilir noktasi amd nin maliyet dusurmek adina; spesifikasyonlari kagit ustunde tutan %100 kalitede urettigi islemciyide %50 iselmciyide ayni etkitleyip satmasi, haliyle uzun zmndir iddia ettkikleri overclock headroom baya bi degiskenlik kazaniyor bu durumda. Olayin asli yeni northbridge ve south da yeniliklere gittikleri icin yeni bios larla birlikte headroom a baya bi faydasi dokunan ACC (advanced clock calibration) yi promote etmek, dolayisiyla tahminim bu yeni sb yi ve 790gx leri deli gibi saticaklar. sonucta tek kazanilan yer cpu degil amd cephesinde. Direkt olarak reklam yerine bu sekilde pati forumunda bile bahsedilen ACC reklami bence basarili bi stratejidir herturlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar