Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 sci fi java based browser mmo... hic fena degil eve online in light versiyonu gibi :) tabii abarttim ancak geminiz ile missionlar yaptiginiz, sanirim pvp si de olan cunku cevrede pirate olarak dolanan tipler var, gezegenin orbitinden mission alip gezegene inip missionlari yapiyorsunuz, daha level 4 um ilersi nedir bilemem, missionlardan gelen lootlar veya diger savastiginiz gemilerden gelen blueprintlerle geminizi gelistirdiginiz bir oyun ... fena durmadi ilk izlenim.. account almak ve oyuna baslamak 5 dakika.. browser oldugu icin light bir client zaten. http://pirate-galaxy.gamigo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ohom.. pirate mode a gectiginizde size saldirilir hale geliyor ya da siz diger pirate modedakilere saldiriyorsunuz, kaybeden yuksek yuzde ile blueprintlerinden birini kayip ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Bakayım bir. 1-2 saat oyalasa yeter. Oyunu açdık servere bağlandım karşıma bir menü çıkıyor, achievement.headline diye ondan sonrasını geçemedim. Continue diyorum ama banamısın demiyor. Hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 aynısı bnde oldu oyun bozuk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
do9uz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bende de ayni sorun oldu. kanuni sen oynayabildin mi? klasik java problemi, denetim masasinda -- bolge ve dil seceneklerini secip. Bolgesel secenekler de standartlar ve secimler kismini Ingilizce(A.B.D) yapmak yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 evet bende sorun yok zaten benim ayarlarim usa belki ondandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 İlginç bir şekilde bende site bile açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Bu tarz eve online konsept browser oyunu arıyorsanız http://warpfire.net/ http://tr.darkorbit.bigpoint.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Darkorbik rezil bir oyundur aman bulaşmayın ama diğerini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Valla ben ikisinide oynamadım :) Ama gameforge ,bigpoint ,gamigo rakip 3 kuruluş ve her tipte bir oyunları var parallel, samuraylısı var mesela, roma çağlısı var , yarış halindeler yani , pirate galaxye denk gelen karşılık bunlar var diğer iki firmada :) Ha client bazlı dersen www.airrivals.org ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Çok rezil bir oyun :) ama devam ediyorum sysrq nickim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 up kalforever ara azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar