Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Oyuna bugün başladım mining alanında uzmanlışmak istiyorum, ne yapmam lazım hangi skilleri train etmeliyim ve sırasıyla hangi gemileri kullanmalıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Mining skillini V le en kısa zamanda. Daha sonra en iyi başlangıç miner gemisi olan retrievera gidebilirsin. Şu anda veldspar minela genelde fiyatları baya yüksek highsec ten en çok o kar getiriyor. Refining ve veldspar refining skillerini arttırana kadar mineladıklarını refine etmeyebilirsin sakla biraz. Veldspardan tritanium çıkar. Tritaniumlarını buy orderları incelemeden şak diye satma.Araştır en iyi fiyata nereye satabilirsen oraya sat. Unutma bütün buy ve sell orderlar playerlar tarafından konulmuştur. Oyun içinde Hataycan ismini ekle addressbookuna. Online oldugumda görüp konuşma açabilirsin. - İyi uçuşlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Teşekkürler =) ekleyeceğim sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarp99 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Maden kazacağım ve en kısa zamanda iyi bir madenci olacağım diyorsan, öncelikle learning skillerini geliştir bence. Sırasıyla; 1. Aşamada Learning 1-2-3-4 Instant Recall 1-2-3-4 Analytical Mind 1-2-3-4 2. Aşamada Eidetic Memory 1-2-3 Logic 1-2-3 Bu eğitimleri tamamladığın zaman,Mining ve Refining gibi skillerin(memory ve intelligence attributelarına bağlı olduklarından) eğitim zamanlarının çok daha kısa süreler tutacağını göreceksin. Tabii uçuracağın gemilerin eğitimleri için Perception ve willpower attribute'larına ihtiyacın olduğunu da söylemeden geçmeyelim. :-P 3.Aşama Mining 1-2-3-4-5 Industry 1 (refining için gerekli) Refining 1-2-3-4-5 (Her level %2 bonus verir) Refining Efficiency 1-2-3-4 (Her level %4 bonus verir) Daha hızlı maden kazmak için drone eğitimleri de alabilirsin. 4.Aşama Drones 1 Mining drones 1-2-3-4-5 (her level %5 bonus verir) Drone Interfacing (her level %20 bonus verir) Zaten bunları tamamladığında herhalde trial çoktan bitmiş olur. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Turkish Coffee kanalına bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Learning ; *Learning *Instant Recall *Analytical Mind'ı geliştirmemi söylemişsiniz ama ben hepsini geliştiriyorum learning başlığında ki tüm skilllerin, hata mı ediyorum acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarp99 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yanlış yapmıyorsun, learning başlığı altındaki her eğitimin, uzmanlaşmak için alacağın eğitimlerin süresini kısaltacaktır. Intelligence ve memory'ye maden kazıp ergitmek için, perception ve willpower'a da maden kazmak ve taşımak için kullanacağın gemilere binebilmek için ihtiyacın olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mickey Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Anlaşıldı, teşekkür ederim bilgiler için... Tüm learning skillerini uplamaya devam o halde =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarp99 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ayrıca her Eve'cinin olmazsa olmaz aletleri olan EveMon'u http://evemon.battleclinic.com/ adresinden, Eve Fitting Tool'u da http://myeve.eve-online.com/ingameboard.asp?a=topic&threadID=548883 adresinden yükleyebilirsin. Hayatın kolaylaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2009 Şu sıralar oyuna giremiyor olsam da , Rimala karakterini friendlistine ekle , ben de Miner'ım =) Beraber takılabiliriz muhtelemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar