elesso Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ben cypher 2 de oynuyorum nick elesso_tr yeni başlıcaklarıda cypher 2 ye beklerim en az 20 25 tane aktif türk oyuncu var[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Adonis Kärsus 57 Rogue Karsus 41 Fıgter Wolas 41 Mage Logos Karsus 41 Rogue (2 haftadır gıremıyordum 1 hafta ıcınde 50 yı gecerım kendımı ezık hıssettımde acıklama ıstegı duydum)[signature][hline]Hadi şimdi beslenmeye çıkalım, boğazım kurudu. Bu arada sana hiç 1927 ;de temizlediğimiz Setite tarikatından bahsetmiş miydim? Aah ne günlerdi be! Cumhuriyet daha gençti ve biz de ipin bir ucundan tutmaya karar vermiştik. Tabii ki ilk hedeflerimiz milleti zehirleyen Setite dergahları olmuştu... Brujah Ethem, 9. kuşak [Bu mesaj Wolas tarafından 03 Haziran 2004 01:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Adonis Karus lvl 47 veya 48 tam hatırlamıyorum uzun zamandır girmiyorum heh Buffer -Healer Priest.[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Bende Adonis'e geldim,nickim FRP_Master gene... ( Hoş bir nick olmasada böyle tanındık gitcez artık böyle :) .). Görürseniz söyleyin ben şöyle şöyle konuşalım ordada. Malum daha yeni level 10 olduk,yeni shard vallahi eziyet ama katlanıyoruz artık...[signature][hline]Hayat acıdır,biberde acıdır,öyleyse hayat biberdir. Noir UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yaw cyper 2 de oynuyorum ne demektır cyper da oynuyorum denır allah bılır sen moradondan baska yerdede oynamıyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yaw cyper 2 de oynuyorum ne demektır cyper da oynuyorum denır allah bılır sen moradondan baska yerdede oynamıyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yuh be 2 senelik konu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayginay Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ares Karus LvL62(dün oldum) Elemantel Lord nick :Pakona(Sadece Harpy e takılanlar varsa kesin bilirler.:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ares 2 war. ArBeN 62 cyber 3 sin. incomp 60 olympia 3 sin imustkillsrry (hacked) 57 cyber 1 sin a_r_b_e_n 60 hatun :) diez 1 mage cordimage 61 orc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Server: Ares Nick: wildrain Lvl: 62 Server: Ares Nick : PenY Lvl: 60 60 altı cok charım var baska serverlarda ama uzun suredır kullanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ares =) Tweety>Mage>Level 65 >>520k nps Tweetyy>Rogue>Level 65>>146k nps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ares NiggazDream 63 -- 130k nps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar