BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 adam xmen 2deki pyro gibi alev saçtı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 DiadanLocke said: Bu birsey degilmis yahu. Bugune kadar izledigim beni sok eden 3 video vardir; 1. Bir rus askerin kafasinin kesildigi video. Hayata kusmustum yemin ediyorum bunda. 2. Su bombanin adamin yuzunde patladigi video Turkiye'de olan. 3. Bir de gecen kis, Sivasi gosteriyordu haberlerde acayip bir soguk vardi ve bir minibus donmustu tamamen buz kaplamisti. Onu kardan cikarmaya calisiyorlardi gece ve orada bulunan 8-9 kisi de kisa kollu gomlekle duruyorlardi abi. -35 derecede!!! yaa. Baya sıkıntı bir video bu, ban falan yeme boşu boşuna şimdi sileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 abi sil onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 izledim ve bi "hassstr" çekmeye hakkım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Eralp buraya efukt linkleme yorunge disina ucarsin sil onu sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 insan niye tornavida sokar ki? :( hayattan soğudum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 stairway to heaven dinliyorum senin yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 izledim abi cok abarti bisey degil sonucta izliyosun yani bi ekrandan bu arada kasliyimdirda baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bu nelan allah belasini versinasw;fke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ben izlemicem o videoyu, sabah kahvaltimi misler gibi yapicam, bisiy yiyip icerken yada tornavida gordugumde midem bulanmicak. ne mutlu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 noluyo lan kaçırdık caanım videoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 kazim senin balon neyle doldurulmus? bi turlu patlayamiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sorma anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 kazım bugün nasılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 buarada patlatmak için yeni gelenler başlığına koşuyorsun hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 I recently watched a video that a man hangs himself from his balls . Oh my god what a terribble thing . Are you a sadist or narsist . Why hi one why Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 başından belliydi ne olacağı ama meraktan izledim, tele deymeden elektriğin atlamasını bekliyordum ben gerçi.cidden kötüymüş. acı macıda yoktur heralde ya beyni kızarıyor adamın direk, his mi kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ayaklarından doğru hissedektir acıyı şüphesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 GG harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Pardon beyler :D . Videoyu verip dışarı çıkınca direk silme işini ben üstlenemedim, silen moduma şimdiden teşekkür ediyorum :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 liveleak çok pis ya, bi girdimmi çıkamıyorum bide kıl oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ızgara oldu herif. diğer brutal videoları izlemiş geçirmiş kişiler varsa bu video yu rahat izleyebilirler hardcore graphic content yok. hatta 20 m den izliyorsunuz adamın ızgara oluşunu. olay 3 saniye sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 photoshop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar