GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 artık hep onlar açık uyuyorum böyle her biri 1 saatlik falan tekrarlana tekrarlana şeyediyor ben uyurken yağmur-fırtına hastası olduğum için artık eskisinden çok daha zevkli yatıyorum ne kadar mutluyum anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 o gün burdaki sesi kaydedin falan dediğin tarzı mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 evet aynı o tarz biri netten bul diyene kadar araştırmamıştım salak gibi yıllardır arıyodum halbüsü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 nerden indirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 haa edit o zaman yasakmış pmden ulaşın olmadı pati msn çet The Natural Sounds of the Wilderness 10 CDs collection diye geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 yasak, arkadaşı götürebilirsiniz memur bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 editledim nolurnolmaz 10. banı kaldıramam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 güzelmiş nerden aldın CDyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 yükledim kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 sesin sahte olduğunu bilince aynı etkiyi yaratmıyor bende. bikere öle saat sesini yağmur sesi sanmıştım aa negüzel yağmur yağıyor diye huzur içinde uyuyor gibi oluyordum sonra kıllandım baktım yağmıyormuş yıkıldım resmen. uyuyamadım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar