Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 arkadaşlar şimdi haziran gibi yurtdışına çıkıcam,2 ay süreyle,ben burada yokken bilgisayarla kardeşim oynucak ama korkuyorum virüs yer,bozar bişi bişi olur diye,şimdi sorum şu; gitmeden sistem geri yüklemeden bi geri yükleme noktası oluştursam,geldiğimde 2 ay öncesine atlayabilir mi ? ayrıca atıyorum virüs yedi,bişi oldu,benim istemediğim şeyler yüklemiş vs vs,ben sistemi geldiğim zamana alınca bunların hepsi düzelir mi ? (virüs dahil) bunları sistem geri yükleme yapamıyosa,yapabilecek bi program varmıdır ? istediklerimi sağlam şekilde yerine getirebilirmiyim ? edit: + olarak bunların hepsini Lenovo bi laptop var babamın,onu götürcem,onada yapabilirmiyim ? geldiğim zaman direk o tarihe aldığımda oda eskisi gibi kullanmaya devam edebilir mi ? teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sgy yapamaz dediklerini tam olarak. birebir backup alma programları var, image olarak bir yedek alıyorlar, sen geldikten sonra o yedeği o programla atıyorsun bilgisayarına, her şey ama her şey yedeği aldığın güne dönüyor. ama sgy de durum biraz daha farklı, bazı yerler değiştirilmeden kalıyor falan, hoş olmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 o bahsettiğin programı biraz daha anlatıp,hatta mümkünse kullanımını anlatıp : P,şekli şemali adı falan nedir söleyebilirsen şahane memnun olurum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Norton Ghost vardı eskiden hala varmıdır bilmiyorum ama güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ben kullanmıyorum ama kullanan bir arkadaşım var, ona sorayım, ondan sonra yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bu norton bahsettiğim şeyi görüyo mu ? yani bahsettiğim spesifik dosyaları tek tek yedeklemek değil ya,sgy deki gibi genel bişi,bi geri yükleme noktası oluşturmak gibi. bu arada deepfreeze falan silinmiyomuş pcden bu silinir mi yükleyince ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Acronis True Image işini fazlasıyla görecektir. Çok kaliteli bir program şiddetle tavsiye ediyorum. Acronis True Image Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Windows SteadyState i kur bence ghost gibi. hem pc bozulursa kardeşinde mağdur olur. bununla bozulmaz. kullanımı kolay güzel. çok önemli bir değişiklik gerekiyorsa kapatırken soruyor kaydedeyimmi diye. ghosttan kat be kat kullanışlı sadece hdd protection u on yapıosun tamam... kafemde bunu kullanıyorum. ghost delirtiyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paragon Drive Backup muş programın ismi. Ben daha hiç kullanmadım, nasıl kullanıldığını bilmediğimden anlatamayacağım, google it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar