Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sistem Geri Yükleme hakkında

Valeron

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar şimdi haziran gibi yurtdışına çıkıcam,2 ay süreyle,ben burada yokken bilgisayarla kardeşim oynucak ama korkuyorum virüs yer,bozar bişi bişi olur diye,şimdi sorum şu;

gitmeden sistem geri yüklemeden bi geri yükleme noktası oluştursam,geldiğimde 2 ay öncesine atlayabilir mi ?

ayrıca atıyorum virüs yedi,bişi oldu,benim istemediğim şeyler yüklemiş vs vs,ben sistemi geldiğim zamana alınca bunların hepsi düzelir mi ? (virüs dahil)

bunları sistem geri yükleme yapamıyosa,yapabilecek bi program varmıdır ? istediklerimi sağlam şekilde yerine getirebilirmiyim ?

edit: + olarak bunların hepsini Lenovo bi laptop var babamın,onu götürcem,onada yapabilirmiyim ? geldiğim zaman direk o tarihe aldığımda oda eskisi gibi kullanmaya devam edebilir mi ?

teşekkür ettim
Sosyal ağlarda paylaş

sgy yapamaz dediklerini tam olarak. birebir backup alma programları var, image olarak bir yedek alıyorlar, sen geldikten sonra o yedeği o programla atıyorsun bilgisayarına, her şey ama her şey yedeği aldığın güne dönüyor.

ama sgy de durum biraz daha farklı, bazı yerler değiştirilmeden kalıyor falan, hoş olmaz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Windows SteadyState i kur bence ghost gibi. hem pc bozulursa kardeşinde mağdur olur. bununla bozulmaz. kullanımı kolay güzel. çok önemli bir değişiklik gerekiyorsa kapatırken soruyor kaydedeyimmi diye. ghosttan kat be kat kullanışlı
sadece hdd protection u on yapıosun tamam...
kafemde bunu kullanıyorum. ghost delirtiyor adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...