CapN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Sımdı arenada bg lerde vs yardıran dayılar oluyor yakaladım gecen bırını [Titan-forged Boots of Triumph] var ayagında 3 dakıkalık cd sı olan speed var vs wowheadte arattım wg vendor satıyor dıyor 15 mark karsılıgı ama ben kendısını bıturlu bulamadım kafayı yemek uzereyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yanlış yere açmışım taşınırsa sevinirim wow bolumune :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 takma kafani ajan, sana item mi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 xxxxxxxxxxKALExxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxmerdivenlerxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxvendor fili var vendorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 tamamda cd li speed yokki onun sattıklarında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 engineering enchant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 oh bea abi saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 nitro boosts, ama engineer olmak lazim kullanabilmek icin, bi de arenada kullanilamiyo artik sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 sanırım değil kullanılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar