Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ha tamam doğru anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 metrobüs demeye gelmiştim unuttum alıntı ayptım fln metrobüs iyidir candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 GE RİL DİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 istanbulda yaşamak ne zor arkadaş şuraya bak 12 saat önceden düşünmeye başladı zor zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 TAKSİYE BİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 beşiktaştan maslağa helikopter kalkıyo ona bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Sly-One said: bella ne alakan var dostum itüyle senin? çok tanıdık var.neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 cansın ben 17 yaşında bostancıdan maslağa gidiyodum itüye neyine geriliyosun sanki dudulluya, küçük çekmeceye falan gidiyosun ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bella said: Sly-One said: bella ne alakan var dostum itüyle senin? çok tanıdık var.neden? orda mı okuyosun diye dedim de yaşın tutmuyodu senin. ben itü mezunuyum ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kız üniversitede diyoz sen hala yaşı tutmuyo diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Sly-One said: Bella said: Sly-One said: bella ne alakan var dostum itüyle senin? çok tanıdık var.neden? orda mı okuyosun diye dedim de yaşın tutmuyodu senin. ben itü mezunuyum ondan. hahah yaşım mı tutmuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hastayım bu adamaa tey allağım komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Sly-One said: cansın ben 17 yaşında bostancıdan maslağa gidiyodum itüye neyine geriliyosun sanki dudulluya, küçük çekmeceye falan gidiyosun ha. ahaha gerilme sebebim en geç 8.30da orda olmam gerek, geç kalırsam kötü bi izlenim bırakırım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 mülakat mı lan? başak sigorta mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahah yok be grey ajans fakir işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 O ZAMAN MİNİBÜSE BİN fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bella said: Sly-One said: Bella said: Sly-One said: bella ne alakan var dostum itüyle senin? çok tanıdık var.neden? orda mı okuyosun diye dedim de yaşın tutmuyodu senin. ben itü mezunuyum ondan. hahah yaşım mı tutmuyo? 18 değilsin diye biliyorum üniverstede değilsindir diye düşündüm. Yanlışım varsa düzeltin soruyorum işte artistlik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 alalal bu forumda neden böyle spekülasyonlar dönüyo. biri geliyo 18 yaş altısın biri sevgilin varmş biri gerçek deilsin noluyo lan ahuah inanmayın benden duymadığınıza.aa.hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: İzmir win ya trafikte sıkışmıyo artık. 30 kişi falan yaşıyo anca orada.. fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ezmneyi seviyoruz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 pogodi said: ahah yok be grey ajans fakir işi lan istanbulun tüm ünili kızları da bu işten para kazanıyor ha. standda bekleyeyim, günde 30 lira alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ban yediğime değmez denyolar için neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bella said: alalal bu forumda neden böyle spekülasyonlar dönüyo. biri geliyo 18 yaş altısın biri sevgilin varmş biri gerçek deilsin noluyo lan ahuah inanmayın benden duymadığınıza.aa.hadi. sevgilisi benim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Sly-One said: ban yediğime değmez denyolar için neyse. sie.. kaydeye alsam seni alıntı yaparım bebek sanami dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 topiğinde kavga çıktı cansın. müdahale et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar