Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kızımız Mitmit 24 Mayıs sabahında yorkshire terrier altızlarımızı dünyaya getirdi. Mutluyuz :D Sadece 4'ü :D Mitmit(Anne) Turudi(Baba) Tam sıpa İşte burdalaarr Baba yavrularının hep başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 anne ölmüş çok tatlı. gj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 EUAHUAEUHAEKLTY Son resimdeki sepete çok dikkat. Mudurnu nedir hocam Çin'e ihracat mı yapıyosun :D:D Hadi gözünüz aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Bi yerden bulmuşuz :D O sepette 9 kedi büyüdü 6 köpek büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 allahım ne kadar tatlılar. nazar değmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 niye zenci bu yavrular? yasak aşkın tohumları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yorkshire'lar doğduklarında böyle oluyor zaman geçtikçe renkleri gümüş yada altın oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sahiplendiricekmisiniz? bir arkadasım arıyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Büyüh ihtimal satıcaz. Ablam veteriner zaten. Sırf bu iş için baya uğraştı dişi ve erkeği bulabilmek için. Ama şu an büyümeleri beklicez. Daha önce baya iran kedisi sattık. Hiç birini küçükken annesinden ayırmadık. Şu an 4 günlükler daha baya var yani o zamana ne olur ne biter bilemem :D İletişim için Petline Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Yeni fotoğraflar geldi Babamız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 seni satsalar ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Şimdi şöyle diyeyim her ne kadar geyikte olsa. Biz bu işten para kazanıyoruz. Zaten 8 tane köpeğe bakıcak halimiz yok. Yeteri kadar hayvan besliyoruz. Şu an 2 tane köpeğimiz evde duruyor. Ayrıca 4 tane iran kedimiz var, birine araba çarpıp kaçmış, geldiğinde beyin sarsıntısından yürüyemiyordu 2 ay baktık, tedavisini yaptık ve besledik, şu an yamukta olsa yürüyor :D. Ayrıca 3 ayaklı bir sokak kedimizde var. Biz hayvanlara yeteri kadar gönül verdik. Benim hayatım onlarla geçti. Eve ilk köpeğimizi ben 2 yaşındayken aldılar. 14 sene köpeğimle büyüdüm ben. Çokta güzel oldu. Her ne kadar geyikte olsa düzgün konuş yani. Bir konuyu da trolleme. Düzgün bişiler yazmayı dene bakalım nasıl olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ABUÇİÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 abi yavrular yorkie'den çok doberman yavrusuna falan benziyor :) hayırlı olsun darısı cici'min başına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bende görünce şaşırdım. Aynı doberman diye ama böylelermiş. Sonradan gümüş rengine dönüyorlar. Bide doberman olması imkansız ev köpeği bunlar dışarı çıktıkları yok, etrafta doberman yok, hani olsa belki dicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 vik vik diye ses çıkartıyordur onlar şimdi eheh sen hangisinin sahibisin dişi mi erkek mi ? nasıl çifleştirdiniz kitaplarda falan dişi erkeğin evinde çifleşirse daha sağlıklı olur diye birtakım şeyler yazıyordu ya da tam tersi miydi bak karıştırdım şimdi. kitap dediğimde öyle köpek sahibibin el kitabı tarzı kitaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 İkisi de bizim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Gotur trabzona birisini bursadaki ev kalabalikmis baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar