Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizim Evin Yeni Halleri (Merhaba Altızlar)

Todesengel

Öne çıkan mesajlar

Büyüh ihtimal satıcaz. Ablam veteriner zaten. Sırf bu iş için baya uğraştı dişi ve erkeği bulabilmek için. Ama şu an büyümeleri beklicez. Daha önce baya iran kedisi sattık. Hiç birini küçükken annesinden ayırmadık. Şu an 4 günlükler daha baya var yani o zamana ne olur ne biter bilemem :D

İletişim için
Petline Veteriner Kliniği
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle diyeyim her ne kadar geyikte olsa. Biz bu işten para kazanıyoruz. Zaten 8 tane köpeğe bakıcak halimiz yok. Yeteri kadar hayvan besliyoruz. Şu an 2 tane köpeğimiz evde duruyor. Ayrıca 4 tane iran kedimiz var, birine araba çarpıp kaçmış, geldiğinde beyin sarsıntısından yürüyemiyordu 2 ay baktık, tedavisini yaptık ve besledik, şu an yamukta olsa yürüyor :D. Ayrıca 3 ayaklı bir sokak kedimizde var. Biz hayvanlara yeteri kadar gönül verdik. Benim hayatım onlarla geçti. Eve ilk köpeğimizi ben 2 yaşındayken aldılar. 14 sene köpeğimle büyüdüm ben. Çokta güzel oldu.

Her ne kadar geyikte olsa düzgün konuş yani. Bir konuyu da trolleme. Düzgün bişiler yazmayı dene bakalım nasıl olucak.
Sosyal ağlarda paylaş

vik vik diye ses çıkartıyordur onlar şimdi eheh sen hangisinin sahibisin dişi mi erkek mi ? nasıl çifleştirdiniz kitaplarda falan dişi erkeğin evinde çifleşirse daha sağlıklı olur diye birtakım şeyler yazıyordu ya da tam tersi miydi bak karıştırdım şimdi. kitap dediğimde öyle köpek sahibibin el kitabı tarzı kitaplar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...