Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başbakan'ın faşizm çıkışı.

Buyse

Öne çıkan mesajlar

doğru demiş mi, demiş. hatta ucundan kıyısından bi özeleştiri bile yapmış mı? yapmış. tebrik ederiz, devamını dileriz.

burda başbakanın tutarsızlığına epey vurgu yapılmış. güzel, yapılsın. zamanında çok saçmaladı, bu sözlerin tam tersini söyledi vesaire.

ancak muhalefetin şu sözler üzerine verdiği demeçler neden eleştirilmiyor? bu kadar devletten yana partiler, nasıl "muhalif" olabilirler? hala ısrarla devam ettirilen inkar politikası, "ne münasebet efendim, türkiyede faşizm mi oldu" ayarındaki cehalet neden hala sürdürülüyo? yoksa özellikle tayyibin gaflarına vurgu yapmak, muhalefetin acizliğini örtbas etme çabası mıdır? devlete bu kadar yakın pozisyon alan bir muhalefetin, hareket alanını kendi kendine kısıtlamasından mı kaynaklanmaktadır bu edebiyat?

tayyip 1 doğru dediyse etyen mahçupyan 1000 kat doğru demiş, o ayrı =)
Sosyal ağlarda paylaş

* MİLLİYETÇİ Duydunuz mu? Başbakan “Geçmişte farklı etnik kimlikte olanlar ülkemizden kovuldu. Bu aslında faşizan bir yaklaşımın neticesiydi” demiş... Rezalet!

* LİBERAL Niye rezalet olsun... Gayet doğru demiş... Güzel demiş...

* CHP'Lİ Doğru demiş ama her doğru her yerde söylenmez. Hele başbakanlar böyle şeyleri asla söylemez.

* AŞIRI SOLCU Nedenmiş? Her doğru her yerde söylenir. Hele doğruları başbakanlar söylerse daha da güzel olur.

* MİLLİYETÇİ Biz geçmişte faşizan uygulamalar yaptık da, başka ülkeler Türklere faşizan yaklaşımda bulunmadı mı? Niye onlardan Türklere karşı bir özeleştiri duymuyoruz.

* LİBERAL Bu onların ayıbıdır. Onlar yapmıyor diye biz de mi yapmamalıyız?

* AKP'Lİ Ben bilmem, Tayyip Bey en doğrusunu bilir...

* CHP'Lİ Bu işi tarihçilere, aydınlara bırakalım... Onlar tartışsın...

* AŞIRI SOLCU Aydınlar, tarihçiler yıllardır tartışıyor bu konuları... Bence bu işi artık siyasetçilere bıraksak daha iyi olur.

* İSLAMCI Türbanlılar da faşizan uygulamalara maruz kaldı...

* CHP'Lİ Yahu kardeşim, her konuyu türbana bağlamasanız olmaz mı?

* LİBERAL Söyle bakalım İslamcı Bey, Heybeliada Ruhban Okulu'nun açılmasından yana mısın?

* İSLAMCI Ama o siyasi bir konu...

* AŞIRI SOLCU İmam hatip siyasi bir konu değil mi kardeşim?

* MİLLİYETÇİ Niye hep özeleştiri yapmak bize düşüyor? Ama bu haksızlık...

* CHP'Lİ Tarihi tarihçilere bırakalım...

* AKP'Lİ Ben bilmem, Tayyip Bey en doğrusunu bilir...

Ahmet Hakan
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

turkiyede fasizm vardi diyen arkadaslari atsizcilar forumunun "evinize 4 harfli girse ne yaparsiniz" topigine davet ediyorum

Ben anlamadım burdaki noktayı tam, 'turkiyede fasizm yoktu' diyenleri mi kasıt etmek istedin viktor?

Topiği merak edip buldum, açıkçası dağıldım okurken. Etrafımdaki herkesin görüşüne saygım her zaman sonsuzdur ama çok uygunsuz buldum kendi adıma, hatta üzüldüm.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...