Seru Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 fede said: güzel bi dayak olsa eğlenmezsin bu dayak değil, tartak ve komik ne sivesi komik ne de tartaklamasi. aralarinda gecen diyalog komik, zaten anladigim iki sey var. biri gozum aciyor diyor digeri de gozluk tak. bi de en sonda tokalasiyorlar(!) bunlara bu ne len dedim kapattim videoyu. Yoksa kizin tak tuk tokatlamasi gayet beni rahatsiz etti sonunu zor getirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: 50 tane çakması bile çıktı yuh ya harbi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 KillJoy said: Dartanian said: 50 tane çakması bile çıktı yuh ya harbi yuh oheahhea harbi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kıbrıslı kızlar iğrenç abi.hiç asalet falan 0 yani kız mı erkek mi belli değil. yerlilerden bahsediyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kibris sivesimi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar