Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizce bu nedir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anneme soyledım oku dedım hafıften bılıyor baktı baktı cok kucuk dedı gıttı[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
bu topic 3-5 gün önce açılmamış mıydı benmi bunuyorum[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki:
hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Mesaj tarihi:
Çok eski bi arapça bağlaçları yokmuş
Allahın adıyla okuyun. diyo başında gerisini anlamı çok karışık. iş yer,mdeki arkadaşım arapça üstadıdır o bile çeviramedi yani öyle bişey...[signature][hline]Ailenizin Sigortacısı
[email protected]
Mesaj tarihi:
Ağlayıver bence offf iğrençti tamam terlik atmayın artık *kaçar*[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
Gaz işçileri fark etmiş bunu Kuran'da belirtilen AD kaviminden oldukları da düşünülüyo ne kadar doğru bilmiyolar. Ama Ad kavimi eskiden yaşamış iri ve güçlü insanlarmış zulüm ettikleri için Allah onları yok etmiş...[signature][hline]
Happy is the one who says i'ma Turk!
Mana alassë equë inyë Turk!!!
Ne mutlu Türküm diyene!!!
K.S.D.M.P.A.L
Mesaj tarihi:
resimdeki iskelet hakkında kuran'ı kerimde yetrince bilgi verilmekte meallerinden bulabilirsiniz.[signature][hline]sınırları çizilmiş bir bölgede ne kadar özgür olunur?
Mesaj tarihi:
Ya herşeyi kuranla incille açıklamaktan vazgeçsek diyorum.

Ayrıca bir bilgi verilmişse buyur yaz fikrimiz olsun şimdik bir iskelet resmi için kuranda iskelet iskelet diye aramamı yapalım?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Mesaj tarihi:
Goliath la david in hikayesini hatirlatti bana[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
Öncelikle herşeyi Kuran'la açıklamaya çalışmıyoruz. Kuran'da yazan şeyleri söylüyoruz. İsteyen en bilindik surelerden olan Yasin suresinin 6-35 ayetleri arasına bakabilir. Yasin'i çok kolay bulabilirsiniz. Ki zaten fotoğrafların photoshop olduğu anlaşılmış...
said:
Halfmumi, 01 Haziran 2004 04:02 tarihinde demiş ki:
Hangi Ayet-Sure?

Birde,eğer ki bu resim "orjinal ise" yeri neresi?nerede bulunmuş?neden kimsenin haberi yok?

Orjinal değil ama hikayeye göre nerde olduğunu fln yazmıştım

[signature][hline]
Happy is the one who says i'ma Turk!
Mana alassë equë inyë Turk!!!
Ne mutlu Türküm diyene!!!
K.S.D.M.P.A.L

[Bu mesaj godzilla112 tarafından 02 Haziran 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...