Disease Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Llama said: Disease said: Niye karikatür çizenler hiç yakışıklı olmuyo bilen varmı sebebini . Yada bana denk gelmedi hiç ben yakışıklıyım bunu duyduğuma sevindim :)B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 1kere gittim onda da neyse kısacası sahneyle işim olmadı pek asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 silverhoof said: burtonesk said: la bebe ve la mal default evet ya. . şöyle bi cümle kurmak yerine la bebe derim ve ya la mal derim daha iyi hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Llama said: Dartanian said: yakışıkları oyunu boz kuralları sen koy o vokalde ne tipsizdir yaa tibet iyi çocuk. arkadaşın sevgilisiydi bizim. ama tipsiz mi evet. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Şarkıları güzel ama severim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 çaputtan çıkmıyorlar manitasıyla cılız bişey oda zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disease Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yakışıklı olmayan adam müzik yapmamalı çirkin hatun manken olmamalı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Llama said: çaputtan çıkmıyorlar manitasıyla cılız bişey oda zati Çaputun üst katı güzel olmuş ben sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: Çaputun üst katı güzel olmuş ben sevdim. hafta sonuna kadar bar olur sanırsam orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Aa bara mı dönüştürüyolar? Bu arada Llama hsonu bornovadayım adsfsa gündüz ama :D aöf sınavım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 benimde var evka 3 te giriyom : ) öğleden sonra yok gel kavaltıya çaputa o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kaçta? :D Ben daha ege ünivinin iletişim fakültesini bulucam off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 BloodyBeast said: ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ angaralıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: kaçta? :D Ben daha ege ünivinin iletişim fakültesini bulucam off fark yapmaz bana da kaç gibi biter işimiz ki acep 12 1 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 e o civar ben 12 gibi küçükparkta olurum tahminen ya dur biz senle msn yapalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: Ben daha ege ünivinin iletişim fakültesini bulucam off metrodan inince sola dön düz yürü, benzin istasyonu gibi bi yer var orda güvenlik görevlilerine sor onlar tarif ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 aa sen karşıyaka'daydın ne metrosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 yapalım hadi : ) sanal yapalım der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Saeros said: aa sen karşıyaka'daydın ne metrosu. şöfer bilir mi acaba ya iletişim fakültesine en yakındurakta bırak desem sanırım bilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 len 330 bin yada karşıyaka dolmuşunda kampiste in hemen zati 100 adamdan 40ı iletişimde sınava giriyordur çok kolay yeri bulmama gibi ihtimal yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ege nin icinde görevliler duruyor bot gibi. Tıklayana yer gösteriyor köse baslarinda sınav zamanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ok bulucaz artık.Gerekirse taksiyle giderim gaza geldim asdf Yok mu başka pazar günü bornovada olcak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 pogodi said: ayılar işte yavaş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Dartanian said: ok bulucaz artık.Gerekirse taksiyle giderim gaza geldim asdf Yok mu başka pazar günü bornovada olcak :D evet evet olanler gelsin kavaltı yapcaz bu adamal biz :D baş başa sabah kavaltısı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Reogmar said: silverhoof said: burtonesk said: la bebe ve la mal default evet ya. . şöyle bi cümle kurmak yerine la bebe derim ve ya la mal derim daha iyi hahahahahah bence müthiş bir cümle. ayrıca angaralıların tamamına yakını mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar