Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Oyuniçi Videoları

McsPeyn

Öne çıkan mesajlar

Hemen http://www.worldofwar.net/files/filetype.php?&order&type=Movie% adresine atlıyosunuz ve ordaki videoları üstten indirmeye başlıosunuz. Özellikle bu videoyu tavsiye ediyorum, boyutu çözünürlüğü falan baya iyi. Bu arada sunucusu aynı anda 1 bağlantıya izin veriyor, aklınızda bulunsun.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

benim anladığım kadarı ile kabaca söylemek gerekirse savaştıkları yaratık kodumu oturtuyor Maigold'u bikaç kere :p

yani yaratıklar bizi yere düşürebiliyor savaşırken.
toplamda 3 tanesini izledim, 2 tane figter ve paladin olan + 18mb lık oyun içi trailer olan olan, gayet güzel videolar, uo aklıma geldi birkaç sahnede :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

öh, bi mesaj üstte linki verilen videonun sonunda, ekranın sağındaki night elfe bakın. süper!! ağzım açık kaldı lol.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"

[Bu mesaj Mirage tarafından 31 Mayıs 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Walal swg ıle bu farklı abi birisi uzay birisi mistik yanı karsılastırmak bile yersiz.Bu arada 2 tane movie izledim hele bir tane var paso orumcek bide sonra ogre kesıolar güzel bence oyun çok sağlam geliyor.[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman
LvL 26/20 Thief <=>Shindei-TR
Lag Sux Turk Telecom Rox T.T
Sosyal ağlarda paylaş

Grom, blademaster olayı şöyle: Oyuna ilk başladığında balademaster olamıosun ama mesela warrior olarak başlayıp ilerde yüksek levellarda heroe class adı verilen bir şey var, orda muhtemelen oluyorsundur. Ama daha hakkında yapılmış resmi bir açıklama olmadığı için ben de kesin bilgiler veremiyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2)
Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO)
Webmaster >> www.FAOTO.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...