McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Hemen http://www.worldofwar.net/files/filetype.php?&order&type=Movie% adresine atlıyosunuz ve ordaki videoları üstten indirmeye başlıosunuz. Özellikle bu videoyu tavsiye ediyorum, boyutu çözünürlüğü falan baya iyi. Bu arada sunucusu aynı anda 1 bağlantıya izin veriyor, aklınızda bulunsun.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Ya bu senın tavsiye ettigin movıe ızledım de orda kadın olup olup dırılıomu o ne ole movıne nın sonlarına dogru warya yada hareketmı o acaıp ahaha :P dusuyo kalkıo dusuyo kalkıo[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 benim anladığım kadarı ile kabaca söylemek gerekirse savaştıkları yaratık kodumu oturtuyor Maigold'u bikaç kere :p yani yaratıklar bizi yere düşürebiliyor savaşırken. toplamda 3 tanesini izledim, 2 tane figter ve paladin olan + 18mb lık oyun içi trailer olan olan, gayet güzel videolar, uo aklıma geldi birkaç sahnede :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 daha once oyun ici ss falan görmemistim hic ama simdi videoyu izledim direk adamlar daoc yapmislar gibi geldi bana bukadar mi benzer[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 grafikler çok basit geldi vede vuruşlar fln garip yani cidden daoc a benzemiş te grafikleri sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Bunu da izleyin, bu daha profosyonelce yapılmış, diğeri düşük grafik ayarında çekilmiş bile olabilir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 öh, bi mesaj üstte linki verilen videonun sonunda, ekranın sağındaki night elfe bakın. süper!! ağzım açık kaldı lol.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 31 Mayıs 2004 14:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 rogue karakterini içeren bi video var mı bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 indiriyorumda bişi merak ettim blademaster fln olamıyor mu orclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Burda da birçok video bulunmakta..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 İlk vidyo nedense bende bi wow isteği doğurdu :)[signature][hline] Justin, 22 Mayıs 2004 15:39 tarihinde demiş ki: ben mageryi 5 saatte gm lerimden skiller daha zor artmalıyı çıkarıyorum şahsen senin anlama kapasiten nekadar bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2004 bilmiyorum grafikler hala çocuksu geldi:) swg ile karşılaştırınca ne farkları var vede hala orclar blademaster olamıyor mu cevaaaap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Walal swg ıle bu farklı abi birisi uzay birisi mistik yanı karsılastırmak bile yersiz.Bu arada 2 tane movie izledim hele bir tane var paso orumcek bide sonra ogre kesıolar güzel bence oyun çok sağlam geliyor.[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 26/20 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Oha abi movielerde paso drawfları ezmısler ahaha orc warrior deli :P bıde arkada orc warlock bide undead war sanırım[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 50/37 Swordman LvL 26/20 Thief <=>Shindei-TR Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 çok övülüyor seneye alamam snraki sene alabilirim ama almaya değecek mi o zamana kadar daha iyi bi mmorpg çıkacak mı vs vs problemleri var :/ artık burdan alanların yorumlarına göre bişler yaparım[signature][hline]icq:163404139 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Grom, blademaster olayı şöyle: Oyuna ilk başladığında balademaster olamıosun ama mesela warrior olarak başlayıp ilerde yüksek levellarda heroe class adı verilen bir şey var, orda muhtemelen oluyorsundur. Ama daha hakkında yapılmış resmi bir açıklama olmadığı için ben de kesin bilgiler veremiyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Ha anladım sağolda biraz garip olmaz mı düşünsene iri yarı bir orcuz blademaster olunca kilo verip sıska ninja gibi bişi mi olcaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 evet rejim yaptircaklarmis[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar