Osso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Ne bırakcan ya. PvP ni yaparsın PvE ni yaparsın ventte kenklerinle muhabbet çevirirsin ancaaaaaaaaaaaaak işin oldumu da işini yaparsın......................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Cons said: bizim bi arkadaşın gözü aids oldu. muahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bir arastirma yap, wow oynayan, kendinden 4-5 yas buyuk insanlarin hayatta geldikleri seviyenin ortalamasini al. bu seviyeyi nasil istersen (sosyal, finansal, vs) o kritere gore al. 4-5 sene sonra benzer bir konumda olmayi hayal ediyorsan, devam et. etmiyorsan, adam ol, birak haftada 20-30 saat oyun oynamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 login server down mesela su an, guzel bir sebep. istesekte giremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bıraktım teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 fede said: tek neden : 10 neden bulmaya çalışmanuuuu felsefe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 kazım sana karı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 sana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 da ayrımıki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 tabi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Dynun said: bana şuraya wow'u bırakmam için sağlam 10 neden yazın da bırakayım. ama öyle böyle olmasın. içim acısın, napıyorum lan ben diyim, kapatayım accountu plsz. kocaman adamsınız lan artık. bebe gibi oyun oynamayın. - wow yüzünden biten çok ilişki gördüm. - vakit kaybı bence. onun yerine bi kitap okusan, genel kültürünü arttırsan falan. daha yararlı olmaz mı? niye bırakıcan ki bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 1234 e basıp canavar döverken napıyorum ben ya ? de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 napae said: Dynun said: bana şuraya wow'u bırakmam için sağlam 10 neden yazın da bırakayım. ama öyle böyle olmasın. içim acısın, napıyorum lan ben diyim, kapatayım accountu plsz. kocaman adamsınız lan artık. bebe gibi oyun oynamayın. - wow yüzünden biten çok ilişki gördüm. - vakit kaybı bence. onun yerine bi kitap okusan, genel kültürünü arttırsan falan. daha yararlı olmaz mı? niye bırakıcan ki bırakma. hacı bıraktım ya önceki sayfayı oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 wow oynarken hacardığın vakti duvara bakarak geçirsen daha faydalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 ne okuycam ya, uğraşamam. HAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Dynun said: ara verdim teşekkür ediyorum. fixd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 wow'a harcadığım enerjiyi gereksiz gereksiz blog yazarak harcayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Masquerade said: Dynun said: ara verdim teşekkür ediyorum. fixd eheauh sanırsam bikaç ay dayanırım. olsun kâr kârdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Dynun said: wow'a harcadığım enerjiyi gereksiz gereksiz blog yazarak harcayacağım HAH. ben öyle yapıyorum kendimi oyalamak için mesela. "şimdi çişimi yaptım." "çok mutluyum." falan filan tarzı bi blog'um var sdfjks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 napae said: Dynun said: wow'a harcadığım enerjiyi gereksiz gereksiz blog yazarak harcayacağım HAH. ben öyle yapıyorum kendimi oyalamak için mesela. "şimdi çişimi yaptım." "çok mutluyum." falan filan tarzı bi blog'um var sdfjks tamam özelden ulaş reklam koyalım daha çok kişi çişimizi öğrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 tam editliyordum senden bana gelecek okuyucudan hayır gelmez diye. iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 beyler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 zaten okuyucum yok. bi kere patiye yazdım linki. ordan beri takip eden bi insan varsa o da benim gizli sapığım demek ki. onun dışında kimseye de blogumun linkini vermedim. KENDİME ÖZEL SAYILIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar