aykutdmn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Tamamdır yolla İst adresini fark etmez. FMP yayınlandığı yıl gereği 4:3 oranında idi daha sonra bir WS si hiç çıkmadı, o yüzden BR ripleride 4:3 oranında. (Türkçe çevirisine hâlen devam ediyorum. Bitirince tr-eng-rus altyazılı sunacağım)(Düzgün bir karaoke yapmak var tabi birde ^_^) Örnek : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 gundam 00 dan başla, genel olarak baya kaliteli, sevme ihtimalin yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 GERGE said: Arşiv karşılaştırıyorsak bende 80-90 kadar DVD var sadece (naruto, logh katmadım bunun içine), ve mecha olarak izlenmemiş bir rahxeplon (nesıl yazılıyor ya bu) var sadece. Ondan izleyim dedim zaten. Bir de cruncyroll HD Linebarells diye birşey yayınlıyormuş, onu izleyim bu gece bir diyorum, iyi midir? Mecha işine biraz girince mi izleyim yoksa. Linebarrels'i bir dönemde sadece 2 mecha yayında iken izlemiştim başları aperatif olarak idare ederdi sonları bir hayli dağılmaya başladı. Zaten tüm serisinin mkv olarak çıkmasının uzun sürmesi her şeyi açıklar herhalde. Ama dediğim gibi, aperatif olarak, zamanın da varsa, eh tutmayalım. RahXephon, EVA'ya benzerliklerinin fazlalığı dışında tercih edilebilir. 1-2 noktayı çok kafana takmazsan beğenebilirsin bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 4:3 yayınlanıp 16:9 dvd leri çıkan baya anime var yanlız aykut. E7 ye bak mesela. GONZOnun öküzlüğüne veriyorum ben onu. Bi de dediğim hala geçerli. Şu FMP bd riplere bir baksana ciddi anlamda yüksek çözünürlük var mı upscale mi yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 abi istersen 50 senelik olsun, filmleri duruyosa anime'in adamlar ordan scanler canavar gibi dsayar önünüze Bluerayleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kaede said: 4:3 yayınlanıp 16:9 dvd leri çıkan baya anime var yanlız aykut. E7 ye bak mesela. GONZOnun öküzlüğüne veriyorum ben onu. Bi de dediğim hala geçerli. Şu FMP bd riplere bir baksana ciddi anlamda yüksek çözünürlük var mı upscale mi yoksa Valla hiç upscale gibi durmuyorlar ama dediğin gibi bir WS olsa tadından yenmezdi. GONZO'nun öküzlüğü cidden de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 tamamdır o zaman bende indirip bakıyım tekrardan belki fake indirmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar