napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 selamlar, hastalıktan geberir vaziyetteyim ve burnum sürekli tıkalı. otrivine kadar kuvvetli bir burun spreyi arayışındayım. sterimar falan yalan. otrivine de çok kullanmak istemiyorum, bi aralar ciddi bağımlısı olmuştum. o olmadan nefes alamıyodum. allah rızası için bi yardımcı olun ya sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 burun çeperlerine vikis sür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yok o bile işe yaramıyo. burun spreyi lazım bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 benim de tıkalıydı bi kere, bi sümkürdüm beynim aktı sandım. gözlerim kıpkırmızı oldu. çok hızlı sümkürmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sümkür git bol bol en ii öle temizlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 akmıyo ki, aksın diye uğraşıyoruz şurda sdhjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 romantik komedi izlerken kola iç o zaman romantik kısmında ağla komedi kısmında da kolayı burnundan fışkırt gülerken. sümüğü çözer kola. klozetteki kirleri bile çözüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Yemek yioz burda ne pis bi topic geçmiş olsun bu arada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 veya bi kova dondurma al , dizlerini bacaklarını koltukta topla , dondurma ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 battaniyeyi unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hiç yardımcı olmuyosunuz ama, sınavım var yarın. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 yemek yerken sümükten miden mi bulanıyo dartanian gay misin EHEHEHEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 buhar banyosunu denedin mi? cok iyi geliyo serrefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 pogodi said: yemek yerken sümükten miden mi bulanıyo dartanian gay misin EHEHEHEH Aklıma şey geldi ya hani burnunu karıştırırsın sonra da koltuğun altına veya köşe noktalara sürersin ya bu geldi Eminim kimse yapmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bi kere arkadaşımın evine gitmiştim abisinin çalışma masasında ödev yapıyoduk elimi masanın altına atmıştım ve... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 china oel al naz, çayına dök solu, böyle sıcak suya damlat falan. tişörtüne bir parça dök oradan kokla. çayı içerken de boğazını açar hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 pogodi said: bi kere arkadaşımın evine gitmiştim abisinin çalışma masasında ödev yapıyoduk elimi masanın altına atmıştım ve... ... Yaş mıydı daha ? taze miydi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 utopia said: china oel al naz, çayına dök solu, böyle sıcak suya damlat falan. tişörtüne bir parça dök oradan kokla. çayı içerken de boğazını açar hem. ondan da var. onun etkisi çok kısa sürüyo bende ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 inflacort aqua var.. ben vakti zamanında otrivine ile dönüşümlü olarak kullanıyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 şey yap ya bi bardağa tuzlu su doldur.burnundan içeri dök.gerçi tıkalıysa girmez de az zorla temizle sonra yap.ciddi işe yarıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 mentollü otrivine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 elesso said: mentollü otrivine şu an onu kullanıyorum. ama istemiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 kbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 deflu tarzı gribin rahatsız edici alerjik etkilerini engelleyen haplar var. deflunun kutusu 1 milyonmu ne, burnuda açıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sen yine bağımlı olmuşun heralde. yada polen alerjisi var da coştu mu? bence bikaç gün ağızdan nefes almak pahasına, hatta bu uğurda boğazının şişmesi falan pahasına hiç bi ilaç kullanma, bi burnundaki bezler mi oluyo artık ne oluyosa onların aklı başlarına gelsin adam olsunlar. annemin bi arkadaşı da haftada bi otriven bitiriyodu bağımlıydı herif resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar