dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 esas soru yaradan bu yükü taşıyamyacak olana veririr mi? olacaktır. o kudret bu kızda var.. inanmıyorsanız bile bu seçilmiş azınlığa saygı gösterin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ahaha dasaa yok tamam bizim açımızdan bence gayet iyi ama bi kız bu kadar büyük istemez herhalde edit: özellikle türkiyede istemez bence sürekli millet bakar durur laf atar taciz eder falan çekilcek dert değil lan ama gayyyyettt iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 STOP THIS NONSENSE nonsense=gogusleri kucultmek.. gogusler kuculmesin.. guzel guzel bırıp bırıp bırıplansın..zıbık zıbık zıbıklansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 said: ahaha dasaa yok tamam bizim açımızdan bence gayet iyi ama bi kız bu kadar büyük istemez herhalde düşünün bir, bir osman, bir hamdi.. ülkemin herhangi bir genci.. altında spor otomobil olsun istemez mi? peki ya bi nagehan, bir sibel.. rüya gibi bir gelinlik dilemez mi? bir neşe, bir fikret, bir cüneyt.. daha çok parası olsun istemez miydi? sadece insan değil! haşa.. mesela bir kedi, diyelim ki adı delisincap olsun, bu kedi yaşamak için daha fazla alan, daha fazla uyku dilemez miydi? ya da mesela bilgisayarınızın dili olsaydı.. 2GB ram yerine 4GB ram istemez miydi? evet dostlarım, evet yoldaşlarım.. hepimiz daha iyisine, daha fazlasına layıkız.. bu dünya bize bunları sunmuyor. ve biz.. bizler bu yüzden kendimizi kısıtlayıp "aman o kadar para beni bozar" diyoruz.. kendimize "spor otomobile ne gerek var canım" gibi mazeretler uyduruyoruz.. "bizim zerrin abla dikse de olur gelinliğimi. gösterişe gerek yok" diye avtuyoruz kendimizi.. bazen de "o göğüsler sırt ağrısı yapar" diyebiliyoruz işte.. kendimizi engelleyecek sınırları biz koymuyor muyuz a dostlar! gelin bu sınırları yıkalım! gelin bu kızı mazeretlerinden kurtarıp büyük bir hata yapmasını engelleyelim.. unutmayın! iyi tenis oynayabilme yeteneğini bağışlayan yüce güç.. verdiğini geri de alabilir bu kafirlikten sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 hem bi de bahaneye gel. tenis oynamasına engel oluyomuş. peh. tenis ne ya? memeden önemli mi ha? tahta gövdeli bi kız gitse 10 sene üstüste şampiyon olsa kim umursar ki? önceliklerini gözden geçirmesi lazım bu kızın. 17 yaşında epic boob bulmuş, kıymetini bilemiyo. 30 una gelip evde kaldığında mumla arar bu memelerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Bu konudaki testesteron seviyesi limiti aştı, konu kilitlensin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bu olayın arkasında eski villianlardan, çirkinliği yüzünden zorla lezbiyen olduğunu düşündüğüm martina navratilova çıkacak gibi geliyor.. martina navratilova simona halep işte halep işte arşın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ahahah dasaa coştun ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ben de sevmiyorum büyük göğüs, herşeyin fazlası zarar. ayva meme mi diyolar, ne diyolar. onlar iyi. 1 kilo sarsana bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 halep ordaysa meme burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 1 kilo per meme güzel bir ayar fede.. evet.. daha fazlasında sarılamazsın zaten.. @eagle_dnz: aslında kore topağında coşmuştum da arada kaynadı işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 o hangisi linklesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 ama dikkatli yaklaşın.. her an patlayabilir keza herkesin coştuğu süper bi kavram çorbası bu başlık.. Kuzey Kore yer altında başarılı bir nükleer deneme yaptığını açıkladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 mulgear6 said: oha bu 17yse ben hiç 17 yasında insan görmedim dsfg +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dasaaa said: simona halep arasına gömün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dasaaa said: ama dikkatli yaklaşın.. her an patlayabilir keza herkesin coştuğu süper bi kavram çorbası bu başlık.. Kuzey Kore yer altında başarılı bir nükleer deneme yaptığını açıkladı. oo 33 sayfa buna ilerleyen saatlerde bi bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 işte bu.. işte bu.. inşallah kardeşim.. inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 1.5 saatte 4 sayfa memcüklerin gücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 dünya aslında bir öküzün boynuzları arasında değil 2 memenin arasında duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 o göğüslerle bırak tenis oynamayı insan yürürken yorulur. lımbıl lımbıl sallanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 memeleri küçültmek yasaklanmalı!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Abi 17 yaşında bu boyutlarda meme mi olur ya? Ama oluyomuş..Nolur küçülttürme bebeğim ya :( arada boşlukta var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bana gelsin emip küçültürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 sırf büyük diye estetik ve güzel değil yalnız. brüj ineği gibi bune lan küçültsün. +1 veriyorum bu kararına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Abi ilk resme 2 dk dır gülüyorum ahaha çok komik poz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar