batu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Selamlar, 2 haftalık tatilimi pc den uzak geçirmek istemiştim ama olmadı :), external harddrive a oyunu yukledim. Bulundugum yerde pc ye kopyaladım (patching vs ok) ancak play'e bastığımda "error starting darkfall: 14001" hatası veriyor. önerisi olan varmı? yoksa tatilin tadını mı çıkarim :) sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 wow gibi full path olayi yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Yanlış hatırlamıyorsam vistadan kaynaklanan bir sorun admin olarak çalıştır oyunu ayrıca oyunun dosyasının içinde C++ la alakalı bir setup var onuda kurarsan sorunun çözülür gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 XP-home edition kullanıyorum vista değil. setup a tekrar bi bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar