Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 bu mantıkta gidersen kazanamazsın rahat takıl kafana göre bitek sana küçük değil o sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 benim de kağıdım gelmemiş.ÇÜNKÜ BAŞVURMADIM ASFASDSAFASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 AAAAAhahaha allah iyiliğini versin ne güldüm ya ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 SeaGle said: çok ses varsa kulak tıkacı al eczaneden (tu) bu olay serbest mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Gerizekalılar elektronik bi hede sanıp sorun çıkarmasınlar sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kendi nefes sesini duyma sorunu olabilir öylede. Nasıl alıştıysan öyle devam et bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Önünde arkanda falan burun çeken adam insanı olmazsa pek sorun yaşamazsın. Benim önümde bi kız oturuyodu ben össye girdiğimde tüm sınav boyunca burnunu çekti kız fırk fırk diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Raincloud said: Önünde arkanda falan burun çeken adam insanı olmazsa pek sorun yaşamazsın. Benim önümde bi kız oturuyodu ben össye girdiğimde tüm sınav boyunca burnunu çekti kız fırk fırk diye. haziran haziran hasta olabilmek de farklı bi yetenek. öldürcen onları ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar