geran Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 arkadaşlar crom pve serverinde başlamayı düşünüyorum oyuna.HUN EMPİRE gibi burada da türk veya karışık bir guild var mı?PVPyle uğraşmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 deadwing guildi var yerli yabancı karısık hatta bende ordayım:) gerci ara verdim patch e kadar ama patchten sonra bende cromdayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berguzar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 PvE serverinde oynamak isteyenleri Deadwing guildine bekleriz. Guild karışık oyunculardan oluşuyor. Guild masterimiz de Türk. Yaklaşık 10 dan fazla Türk playerimiz var. Girmek isteyen arkadaşlarımız oyun içinden Xenun veya Aurora ya /tell atabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xenun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Merhaba, sonunda siteye üye olabildim :) Yaklaşık 1 haftadan beri üye kabul mailini bekliyordum :p Herneyse Deadwing karma bir guild. Guildi kurarken server üzerinde malum fazla Türk arkadaş olmadığından bu şekilde düşündük. Türk arkadaşların ilgi göstermesiyle sayımız arttı. Düşünürseniz deadwing.guildlaunch.com sitemizden önbilgi alabilirsiniz ayrıca oyun içerisinde "Auroraa - Aroraa" veya bana "Xenun - Xenonn - Xennun - Oguz" seve seve yardımcı olmaya çalışırız. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar