Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 spaced bu nasıl akla gelmemiş asıl? simon pegg diyorum başka bişi demiyorum (yok lan dicem izleyin bir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 fizban said: Xaenin said: I now pronounce you fruit basket and nutcase.bunu 30 rock tan sanıyordum, süpermiş =) House değil miydi bu ya? hatta ben msne yazmıştım bi ara çok gülünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 arrested development ile american dad söylenmemiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 @arcane two and a half men valla =) house değil arrested development cnbce de izlemiştim de, çok sarmamıştı. american dad'e de bakmakta fayda var. 30 rock da snıarım arrested development tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 hustle da çok iyi.. uzun süredir yaz dizisi olarak tüketiyorum ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 American Dad çok iyi mutlaka izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Bi de Freaks and Geeks var seyretmeyen mutlaka seyretsin çok iyi. Judd Apatow yapımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 true blood sezon 1 i izle sonra sezon 2 ye yetişirsin yeni başladı sezon 2 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2009 pek kisa degil de kanal d'de genis aile cok iyi olmus, tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Kesinlikle Worst Week'i seyret.Az kişi biliyor ama inanılmaz komik bir dizi:D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 two guys and a girl and a pizza place bulabilirsen izle :) Worst Week güzeldir ama bi kısmı biraz zorlama yani sıkabilir. 30 Rock a da bir şans ver derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 izlemediysen drawn together iyidir, robot chicken da fena değil ama bayabiliyor. çok işsizsen testees de gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Otedengelen said: kitchen confidential. 13 bölümdü yanlış hatırlamıyorsam. Çok keyifli bir dizi, bittiği kötü olmuş dediğim dizilerden, öneririm şiddetle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ne çok dizi izliyorsunuz hayret ediyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 That '70s Show. 6 ayda bir tüm 8 sezonu izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 40 dakikalıklara geç artık; lost prison break dexter CSI bide sitcomlardan chuck var söylenmemiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 madcow said: Otedengelen said: kitchen confidential. 13 bölümdü yanlış hatırlamıyorsam. Çok keyifli bir dizi, bittiği kötü olmuş dediğim dizilerden, öneririm şiddetle. evet evet. Geçen harddiskte gördüm bölümlerini izleyeceğim bi ara yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 unac said: 40 dakikalıklara geç artık; lost prison break dexter CSI bide sitcomlardan chuck var söylenmemiş galiba Harbi bu dizileri "Öneri" olarak mı yazdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Pushing Daisies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Cennet Mahallesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar