Gulay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 serverlar kapali mi? login ekranini gecemiyorum da Gulay
Peka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 login problemi yok serverlar kokten kapali su "Gulay" seysini imzana koysanda her yazıda sona eklemek zorunda kalmasan ? http://www.paticik.com/users/ burdan yapabiliyosun hatta onu bile yapmasan biz senin nickine bakaraktan Gulay oldugunu anlayabiliyoruz[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ?
Gulay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yok ben Gulay diye yazmasini seviyorum, onerin icin saol :-) Gulay
Peka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 olgu gulay sen bilin :) yoksa ben direk seni düşündüğümden yani... Baal aka Maiaa
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 her çarşamba bizim saatimize göre 20:00 kapanış 22:00 açılışı oluyor serverların[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke
Öne çıkan mesajlar