Gulay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 serverlar kapali mi? login ekranini gecemiyorum da Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 login problemi yok serverlar kokten kapali su "Gulay" seysini imzana koysanda her yazıda sona eklemek zorunda kalmasan ? http://www.paticik.com/users/ burdan yapabiliyosun hatta onu bile yapmasan biz senin nickine bakaraktan Gulay oldugunu anlayabiliyoruz[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 yok ben Gulay diye yazmasini seviyorum, onerin icin saol :-) Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 olgu gulay sen bilin :) yoksa ben direk seni düşündüğümden yani... Baal aka Maiaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 her çarşamba bizim saatimize göre 20:00 kapanış 22:00 açılışı oluyor serverların[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar